reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
Ja jakoś tez jestem zdziwiona przebiegiem akcji karteczkowej...:-( :-( ale też dziwne może być że niektóre mamy się deklarowały że nie biora udziału i dostały kartki (nie od wszystkich) i odesłały karteczki ...dziwne to :-( :-( wiem że to życzliwośc i podziekowanie...ale mimo to i tak dziwnie

A co Cię tak w tym dziwi Karolka?????:confused:
Chętnie odpowiem....
Bo chyba nie "życzliwość i podziękowanie"?

reklama
a co do pozostałych karteczke które do nas nie podochodziły - to ja daleka jestm opd oceny, że ktoś się nie wywiązał, pamiętajmy że sa pośrednicy...

tak głupi mi się robi jak wchodze na ten wątek, naprwadę :zawstydzona/y:
pewnie że są pośrednicy ...i czasami nie mamy wpływu (mimo szczerych chęci) na to czy karteczka dotrze czy nie (ja np do jedną karteczkę wysyłałam 2x bo pierwsza nie dotarła i z tego co wiem to chyba jeszcze jedną bedę musiała powtórnie wysłać) ........ale pewnych rzeczy to nawet ja nie moge zrozumiec .......zgadzam sie ze na 30 wysłanych przez nas karteczek zdarzy sie ze kilka nie dotrze....ale z tego co widze karteczki od niektorych dziewczyn do nikogo nie dotarły ...mimo ze tak bardzo deklarowały swoj udział(nie mam tutaj na mysli dziewczyn ktore uprzedziły o opóźnieniu w wysyłaniu karteczek z roznych powodow)......nie wiem jak to tłumaczyć......

Tereska - po prostu nie tłumacz ;)

sa rózne sprawy na które mamy wpływ i nie mamy

sądze że rozpamiętywanie kto wysłał a kto nie - nikomu nie przyniesie nic dobrego

Karolka - dziwi Cię to że ktoś odesłał... a że nie zgłosił się
wydaje mi się ze powód jest bardzo prosty, własnie życzliwość i chęć odwdzięczenia się przyjemnością za przyjemność

a że nie do wszystkich - toż ten powód jest równie prozaiczny i niestety nie mamy na niego wpływu - to po prostu przyzemny brak kasy.

i znow zaczyna sie jazda:wściekła/y:
czym to spowodoane jest niemozemy tu jakos normalnie pogadac ? nie weim moze ja czegos nierozumiem zreszta moze lepiej nie rozumiec i za duzo nie pisac tak bedzie bezpieczniej

oraz będąc w temacie wątku -
karteczkami które dostaliśmy - bo to nam i naszym maluchom sprawiło radość
Ja dodam że nie mam nikomu za złe że wysyła karteczki do kogos kto zrezygnował ....to jest bardzo miłe...dla tej osoby....Azik ....mnie nie o to chodziło

Dziwiłam się tylko że jak ktos kto się wycofał z akcji dosatał karteczki i na nie odopowiedział.....Mokkate nie dziwi mnie życzliwośc i podziekowanie ...poprostu dziwiłam się tym faktem odpisywania.(skoro ktos się wycofał) ...i już...
daleka jestem od oceniania kogokolwiek..
ciesze się że dostałam karteczki...i nie ważne czy jest to 12,22 czy 33 wszystkie karteczki są śliczne i wsprawiły wielką przyjemnosć mojemu dziecko.....i myśle że sprawiły każdemu dziecku które je otrzymało..
:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Karolka, nadal nie wiem czemu tu się dziwić, trudno jest wysłać 30 (pod względem finansowym) karteczek, ale 2 lub 3 to już jest mniejszy problem - nie trzeba być zapisanym na liście by wysłać karteczki - dlatego tak trudno zrozumieć Twoje zdziwienie ;-)

reklama
Dziwiłam się tylko że jak ktos kto się wycofał z akcji dosatał karteczki i na nie odopowiedział.....Mokkate nie dziwi mnie życzliwośc i podziekowanie ...poprostu dziwiłam się tym faktem odpisywania.(skoro ktos się wycofał) ...i już...
daleka jestem od oceniania kogokolwiek..

Gdybyś od początku napisała, ze TY SIĘ TYM DZIWISZ, to w ogóle bym nie odpowiedziała, bo masz do tego prawo. A ponieważ oceniłaś mnie (tak, tak...oceniłaś) na forum piszac, że to zachowanie JEST DZIWNE (a to jest ocena i to negatywna), pozwoliłam sobie na wypowiedź.
Dla mnie nie jest to dziwne.... I nie zamierzam sie tłumaczyć dlaczego....

Przykro mi, że poczułaś się urażona.... To nie było moją intencją...:no: :no: :no:

Do góry