reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lista Obecności Na Urodzinach:):)

karteczkowa akcja dla mam:

• z pierwotnej, uakyualnionej listy

Głosów: 7 24,1%
  • które wyrażą chęc do 30 stycznia

Głosów: 22 75,9%

• Wszystkich głosujących
    29
zwłaszcza mamy do których karteczki szły poza granice karu powinny uzbroić sie w cierpliwość - poczta polska i inne poczty czasami czynią cuda...

ja nawet za bardzo nie wiem od kogo kartki nie dostałam - dla mnie to jest to o wiele mniej istotne niż kartki które dostałam i niż te które wysłałam :)

a na pewno w żadnym przypadku nie jest to złośliwość mam, w to zawsze będę wierzyć :tak:

reklama
my mamy 22 kartki
wyslalysmy wszystkie i to zawsze kilka dni przed urodzinami (jesli bylo jakies opoznienie informowalam na priv:tak: )

dziwie sie bardzi i troszke glupio czuje ze nie doszly kartki do Tereski i KatjNY - z tego co widze w ich postach :confused: :-( :szok:

czy ktos jeszcze nie ma od nas kartki?

my z Antosiem wysłalismy dwadzieścia kilka kartek nie pamietam dokladnie , dosalismy na urodziki 12 .

to czy dostaniemy wiecej czy nie,tego nie weim czekamy dalej- a poza tym to juz na poczatku kilka mam napisalo ze nowym mamom ktore dolaczyly do akcji nie podadza swoich adresów, a ja pomimo wszystko dotarlam do nich i karteczki wyslalam

tak czy inaczej bardzo akcja nam sie podobala

zycze wszystkim udanego długiego weekedu majowego

dziewczynki, postaram się dzisiaj wieczorem zrobić listę z podziękowaniami dla Mamuś i Maluszków od których Agatka dostała karteczki

również jestem zawiedziona, że nie wszystkie mamy wywiązały się - bądź co bądź - z umowy i nie wysłały karteczek urodzinowych:-(

co do akcji roczkowej to ... ble ble ble... ze niby cos tam kiedys... (kto pamieta, bedzie wiedzial o co chodzilo) i wystarczy jak dla mnie.

ale ja tez duzo kartek wysylalam do tych ktore nie potwierdzaly juz potem udzialu wiec moglam sie spodziewac ze nie beda wysylaly kartek do nas. wazne ze dzieci beda miec pamiatke :tak: ;-)

co do akcji karteczkowej dla mam, tez jestem za ale bez listy. ktora z nas bedzie chciala wiedziec o dacie urodzin innych doszuka sie takich danych na pewno ;-)

Ja jakoś tez jestem zdziwiona przebiegiem akcji karteczkowej...niektóre dziewczynki które się deklarowały nie wzięły udziału...ale dziwi mnie jeszcze coś że niektóre mamy wysyłały kartki do niektórych tylko dzieci marcowych..:-( :-( ale też dziwne może być że niektóre mamy się deklarowały że nie biora udziału i dostały kartki (nie od wszystkich) i odesłały karteczki ...dziwne to :-( :-( wiem że to życzliwośc i podziekowanie...ale mimo to i tak dziwnie

Co do akcji karteczkowej dla mam zgadzam sie Madzią...żeby nie było listy

Karolka - nie wiem co jest dziwnego w tym że wysłałam kartki Dzieciaczkom Marlenki czy Mokatte??

dlaczego jest to dziwne że mając czyjśc adres robie mu niespodziankę???

przecież Ty też miałaś adresy dziewczyn, też mogłaś wysłać do nich karteczki...

jak sama powiedziałaś lista jest niepotrzebna, by sprawiać komuś przyjemność

a co do dwóch list - to był wybór kazdej z dziewczyn - czy chciały dawać adresy domowe osobom których prawie nie znają czy nie. i chyba nie na to oceniać

Magda - Benita nie rezygnowała z akcji, dopiero co tłumaczyła dlaczego jest małe opóźnienie - tak troszkę za szybko dochodzimy do oceniania, a wystarczyłoby zajrzeć na pierwszą (lub ostanią - zalezy jak kto ma ustawione) stronę o samopoczuciu - tam jest wypowiedż Benity

a co do pozostałych karteczke które do nas nie podochodziły - to ja daleka jestm opd oceny, że ktoś się nie wywiązał, pamiętajmy że sa pośrednicy...

tak głupi mi się robi jak wchodze na ten wątek, naprwadę :zawstydzona/y:

reklama
Azik- mnie nie chodziło o to że np. Ty czy ktoś innny wysyłał kartki do kogoś kto nie brał udziału...ok ....coool...
Mnie chodzi o dziewczyny które mówiły że nie brały udziału...dostawały kartki i potem do tych osób od których dostały kartki odpisywały.....a przecież mówiły że nie biora udziału...mnie o ten przypadek chodzi ...i tyle.....i daleka jestem od oceniania kogokolwiek ...tylko mówie że mnie taka sytuacja dziwi..... :tak: :tak:
Aziku i prosze Cię niech nie będzie Ci głupio....plisssssssss..nie ma powodu..serio...uważam że taka pamiątka jak karteczki to jest świetne dla naszych dzieci ...nieważne czy dostało się 12, 22 czy 33 kartki
A zmieniając zupełenie temat to czy Wy się orientujecie co dzieje się z Ewunia_23...nie daje znaku życia a kiedyś tak aktywnie się udzielała na forum ....ostanio ją zagadałam na gg ...a dostałam odpowiedź że to pomyłka..

Do góry