Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie dziewczęta! A już się martwiłam, zę jakiś zastuj zapanował i nikt nowy do nas nie nie chce sie dołączyć. Super, że jesteście i BARDZO SREDECZNIE WAM GEATULUJĘ!!!
Monisia2506 jeszcze nie bylam ... zamierzam isc we wtorek, najpozniej ... niestety moja gin przyjmuje tylko wtorki i czwartki ... i oczywiscie caly czas pod telefonem jest .. a Ty???
Moniqo ja idę w poniedziałek!!!! Męczą mnie mdłości i zgaga, nie mogę patrzeć na moje ukochane jogurciki Brzunio kłuje, a piersi to aż pod pachy promieniują, ale tylko po bokach, sluzik tak jak u Ciebie - kremowiutki!!!! ;D
A mnie boli bardzo lewa strona podbrzusza i to mnie troszke martwi ... caly czas mysle o ciazy pozamacicznej : ... co oczywiscie wkurza mojego meza ... twierdzi ze poprzednim razem tez tak mialam ... eHhh .. we wtorek mam nadzieje ze sie dowiem wszystkiego
Na pewno wszystko jest w porządku Monisiu Mnie też boli raz z lewej raz z prawej !!!!! Życzę słodkich snów i do jutra!!!!!
Ciekawe, co powiedza lekarze???? Całuski!!!!