reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lista rozpakowanych marcowych mamuś

Gratulacje!!!!

ale te nasze szkraby się pchają na ten świat, niesamowite, najważniejsze, że dzidzie zdrowe :tak: więc dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku życzę dziewczynki :happy::tak:

reklama
Wow! Z samego rana takie wieści :-D

Kasiurek
serdeczne gratulacje - Iga kobita jak się patrzy - niech rośnie zdrowo!

Ogromne gratulacje :-):-):-),
dziewczynki szybkiego powrotu do domku Wam życzę :-):-):-)

Kasiurek
................

witaj Igusia na świecie
duza panna z Ciebie .....
badz radosćia dla rodzicow i Nataniela

4540153643_eac0c2b399_z.jpg

WOW! Chwilkę mnie nie było a tu takie cuda:) Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym Mamusiom a Maluszkom duuuużżżżżóooo zdrówka!!! Ale fajnie, że już dzieciaczki są z Wami:)

jestem w szoku! kolejna marcówka ma już swój Skarb przy sobie! Kasiurek ogromniaste gratulacje!!!

mam pytanie do administratorek :) czy będzie jakiś wątek dot. relacji z porodu..? :)

reklama
CUDOWNE WIEŚCI!!!
Kasiurek ogromne GRATULACJE!!! Dużo zdrówka dla dzielnych dziewczyn!
Śliczną i dużą masz tą królewnę!!

Marcówki ruszamy powoli do boju :-)

Do góry