reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Kurcze, Scarletka, zobacz. Obie mamy 23 lata, nasi synowie sa w podobnym wieku (roznica 2 tygodni???), teraz obie bedziemy miec chlopcow znow :)

Moja mama bardzo sie zdolowala kiedy jej 3 dziecko okazalo sie chlopcem (na usg wychodzila dziewczynka )..I pozniej moj brat ciezko chorowal, a moja mama nie mogla sobie wybaczyc, ze miala takie mysli..wiec ja staram sie myslec pozytywnie, chociaz nie ukrywam, ze baaaaaardzo chcialam corke.

Tak sobie rycze generalnie, ale pokaze Wam co kupilam dla malucha w IKEA... Z rzeczy ktore nie musialam zwracac...
Zobacz załącznik 299348Zobacz załącznik 299350Zobacz załącznik 299349

A dla Olafa to (ale zestaw kolejkowy to juz pod choinke) :

Zobacz załącznik 299351Zobacz załącznik 299352Zobacz załącznik 299353Zobacz załącznik 299355Zobacz załącznik 299354

I chce jeszcze powiedziec, ze polecam takie 'kubraczki' ale nie do jedzeni, tylko do malowania farbami. Moga byc nawet za male (te chyba sa do 18 miesiecy), ale straaaaaasznie ulatwiaja zycie. Polowalam na nie od dawna i kosztuja na polskie chyba z 12 zlotych (za 2 sztuki).

Harsh - z kolejki maly będzie zadowolony ;) moj ma i ją bardzo lubi, mimo że oszalal na punkcie kolejek firmy Tomy - Thomas&Friends to i tak ta drewniana wciąż też jeździ! Kubraczki do malowania też takie mamy ;)

dobrze wiedzieć o takich kubraczkach:-) dzięki harsza:*

a jak my będziemy mieli chłopca to na bank nie podarujemy sobie możliwości kupienia kolejki (tylko elektrycznej:-D ) bo oboje z R. o takiej zawsze marzyliśmy:-)

Harsh - z kolejki maly będzie zadowolony ;) moj ma i ją bardzo lubi, mimo że oszalal na punkcie kolejek firmy Tomy - Thomas&Friends to i tak ta drewniana wciąż też jeździ! Kubraczki do malowania też takie mamy ;)

haha, Olo tez ma z thomasa,ale przyznam szczerze, ze na szafie ja trzymamy, bo po tyg zabawy myslalam,ze oszaleje (przez piosenki, odglosy itd)...ta na szczescie samo drewno :-D

no kubraczki...bo nie wiem jak..fartuszek to dluzsze chyba?
Futrzaku, olo mi czarna, witrazowa farba zapaskudzil kiedys swoja najlepsza bluze (pozwolilam K. 'uczyc go' robienia witrazy...myslalam,ze go chociaz przebierze.....)

reklama
od 18.11 LIDL

haha, Olo tez ma z thomasa,ale przyznam szczerze, ze na szafie ja trzymamy, bo po tyg zabawy myslalam,ze oszaleje (przez piosenki, odglosy itd)...ta na szczescie samo drewno :-D

no kubraczki...bo nie wiem jak..fartuszek to dluzsze chyba?
...
nasze ciuchcie tylko jeżdżą o zaczynaliśmy od takiego zestawu Tomy TOMEK KOLEJKA Thomas Sodor ZEST STARTOWY 5686 (1305331499) - Aukcje internetowe Allegro a teraz to juz caly pokój w torach...
ale drewniane zabawki i tak Wiktor uwielbia i wymiennie się bawi :D

a kubraczki czy fartuszki wszystko jedno - nie czepiaj się szczegółów ;p zastanawiam się czy mogę wrzucic ten plastik do pralki, bo jest caly w farbie i nie chce mi sie zmywac ręcznie

Do góry