reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Futrzak miałaś poczekać na mnie z zakupami no!!
spokojnie:-) jestesmy umówione :-) a wiadomo że jak jest okazja...

ola - a może taki przewijak na łóżeczko? moi znajomi maja bardzo mało miejsca w sypialni i na łózko założyli i suuuper się sprawdza.
mi też wiedz o płci nie jest jakoś do szczęścia potrzebna. ale rodzinka juz się nie może doczekać tej informacji. no i K poowiedział, że zaczniemy wybierać imię, jak już będzie wiadomo, co to będzie
chociaz ja już pomalutku i cichutku do różnych imion się przymierzam 
Fusia
Fanka BB :)
na tez czekam na płeć z wyborem pościeli choć i tak pewnie kupie neutralną kolorystycznie
podoba mi się ta NATI Sling - Baby Wrap Around Sling Carrier)
ta Light orange (Japan with linen,maxi 5.2 m) - NATI Sling - Baby Wrap Around Sling Carrier)
i ta NATI Sling - Baby Wrap Around Sling Carrier) dwie z te go kupie napewno pare mam w domu i łużeczko musze kupić
podoba mi się ta NATI Sling - Baby Wrap Around Sling Carrier)
ta Light orange (Japan with linen,maxi 5.2 m) - NATI Sling - Baby Wrap Around Sling Carrier)
i ta NATI Sling - Baby Wrap Around Sling Carrier) dwie z te go kupie napewno pare mam w domu i łużeczko musze kupić
futrzakowa
yea! to ja!
Futrzaczku Pewnie własnie na tym sie skonczy.Ja ogolnie za Ikea nie przepadam ale pracuje tam moja siostra i moze jakis rabacik załatwidla tego tak przegladałam ich oferte.
bardzo wielu znajomych chwali sobie to łóżeczko IKEA | Małe dziecko | Łóżeczka | LEKSVIK | Łóżko dziecięce
a co do pościeli to chyba jeszcze nie będe kupować bo i tak pierw to rożki/otulaczki + kocyki powinny zdac egzamin... taki przynajmniej plan na dzień dzisiejszy

Podoba mi sie to łozeczko ale niestety zupełnie nie pasuje do szafy ktora mamy w sypialni a ze ona tam zostanie na zawsze bo to zabudowa to chce dobrac cos choc odrobine pasujacego ale bedzie ciezko.
Na temat poscieli ostatnio rozmawiałam z dwoma kolezankami co rodziły marzec/kwiecien i powiedziały ze nie ma sensu kupowc od razu kołderki i poduszki bo dzidzius bedzie za mały na to,bedzie spał w rozku na poczatku a potem to bedzie juz lato i wystarczy kocyk,typowa posciel to dopiero na jesien bedzie potrzebna.
Tak samo pytałam o jakis zimowy kombinezon na pierwsze dni po szpitalu i poradziły mi zeby kupic np polarowy ,jak bedzie mocno zimno to sie otuli kocykiem i juz,mocno zimowego nie ma potrzeby kupowac bo go nie wynosi a na nastepna zime i tak bedzie za mały.
Na temat poscieli ostatnio rozmawiałam z dwoma kolezankami co rodziły marzec/kwiecien i powiedziały ze nie ma sensu kupowc od razu kołderki i poduszki bo dzidzius bedzie za mały na to,bedzie spał w rozku na poczatku a potem to bedzie juz lato i wystarczy kocyk,typowa posciel to dopiero na jesien bedzie potrzebna.
Tak samo pytałam o jakis zimowy kombinezon na pierwsze dni po szpitalu i poradziły mi zeby kupic np polarowy ,jak bedzie mocno zimno to sie otuli kocykiem i juz,mocno zimowego nie ma potrzeby kupowac bo go nie wynosi a na nastepna zime i tak bedzie za mały.
H
Harsharani
Gość
U nas posciel byla dopiero tak od roczku uzywana...
Olo mial swoje lozeczko, ale poduszki z malymi dziecmi i tak sie nie uzywa... A okrycie...mialam kupiony caly zestaw taki:
Zobacz załącznik 280872
I to byl taki pled.
Olo mial swoje lozeczko, ale poduszki z malymi dziecmi i tak sie nie uzywa... A okrycie...mialam kupiony caly zestaw taki:
Zobacz załącznik 280872
I to byl taki pled.
futrzakowa
yea! to ja!
harsza - fajne okrycie...podoba mi sie bardzo:-) rozumiem, że poszewkę+ ochrona na szczebelki +wisząca półeczka to w komplecie się kupuje?
reklama
H
Harsharani
Gość
tak
Do tego mialam jeszcze taki trojkat do pieluszek.
Powiem Wam szczerze, ze kupilam jak byla promocja... I za wszystko zaplacilam chyba z 25 funtow... No to troche ponad 100zl wtedy (Dla mam mieszkajacych w UK to bylo z Dunelm Mill i tam maja fajna jakosc
)
Jak sobie pomysle, ze to kupilam 3,5 roku temu to az dziw bierze.... Bo jest naprawde w super stanie no i ze to tak dawno bylo...
Powiem Wam szczerze, ze kupilam jak byla promocja... I za wszystko zaplacilam chyba z 25 funtow... No to troche ponad 100zl wtedy (Dla mam mieszkajacych w UK to bylo z Dunelm Mill i tam maja fajna jakosc
Jak sobie pomysle, ze to kupilam 3,5 roku temu to az dziw bierze.... Bo jest naprawde w super stanie no i ze to tak dawno bylo...
Podziel się: