reklama
kasiulka85
Fanka BB :)
Harsh dzięki za ten review, ja tam nic złego nie widze w tym Maci Cosi MURA,wiem że za to trzeba słono zapłacić, ale słyszałam ze wlasnie 3 kołowe sa najlepsze na jazde po mieście...a 4 kołowe poza miastem...jak ja sprawdzałam wózek Maxi Cosi na targach, przednie kółka działały idealnie! zakochałam się w tym wózku! co prawda ciut ciężki stelaż;/no ale...co do Teutoni to też mi się bardzo podobają te wózki! poza tym że są sliczne, to naprawde funkcjonalne ( Pan w sklepie nam wszystko pokazał) no i powiedział że te wózki w całym tym sklepi z wózkami się najlepiej sprzedają...)tylko że one mają piankowe koła;/ a Maxi Cosi pompowane. No nie wiem co z tym wózkiem zrobimy...ciężka to rzecz wybrać jak najlepszy 
i dobrze zdecydowałaś, dla Wiktora upolowalam nowy wielofunkcyjny wozek na allegro oczywiscie z fotelkiem do auta za 1/3 ceny - 700zł. Byl wystawiony na kup teraz model, na ktory wowczas polowalam i w moim kolorze khaki. Był w ogóle nie uzywany. Po prostu rodzina wystawiła wozek, aby mieć pilnie kasę na leczenie dziecka, które i tak z wozka nie skorzystalo. Oni byli zadowoleni i ja szczęśliwa. Warto polować, bo okazje czekają...... Zdecydowalam sie zeby juz teraz zaczac kombinowanie...bo to jednak jest wydatek. Chce kupic uzywane, najlepiej caly zestaw.
Harshka,
Doświadczone mam[/B]y - możecie podzielić się taką wiedzą, co na pierwsze 3-6 miesięcy życia potrzebne? I w jakiej ilości? Np. body rozmiar 56-62 szt. - szt. X, śpiochy - szt. Y. Nie wiem nawet nic o takich rzeczach jak butelki i s-ka.
Body 56 w bardzo skromnej ilości, bo moze CI się urodzić dziecko dlugie 62 cm i wtedy nawet w szpitalu nie ubierzesz mniejszego rozmiaru, a maluszki szybko rosną i 62 warto mieć kilka sztuk więcej. A 52 to już w ogóle nie kupuj. Mimo że Wiki mial 52 cm to był grubiutki /3850g/ i w rozmiar 52 nie wchodził
A butelek nie kupuj jeśli planujesz karmić piersią, mi przez 7 mieś. nie byly w ogole przydatne, tylko zawadzały miejsce.
Smoka warto kupic do szpitala już, a co tam w tym zlego. Polecam Avent.
z doświadczenia - jakbys się wywaliła z takim wózkiem z dzidzią w środku to można zmienic zdaniedziewczyny a co jest złego z tymi 3 kołowymi wózkami że tak ich nie lubicie?ja sobie nie wyobrażam inne wózka jak tylko 3 kołowy (bądź takie dwa złączone na przodzie jak ma Maxi Cosi np... )
Fusia
dwa to ze wszelkie podiazdy mają rozstaw na 4 kołowe wózki i trudniej wjechać takim wózkiem
kasiulka85
Pastelka - ja jestem młodym pokoleniem i naprawdę jestem za tym 3kołowcem
hihi
futrzakowa
yea! to ja!
to dopiero są olbrzymy wózki 

to dopiero są olbrzymy wózki![]()
Ja byłam w szoku jak przed takim stanęłam pierwszy raz
futrzakowa
yea! to ja!
Ja byłam w szoku jak przed takim stanęłam pierwszy razi wyobraźcie sobie że one maja nawet po 93cm szerokości
!!!!!!!!
to będziesz musiała ten wózek po jezdni prowadzić

reklama
Podziel się: