Asco
Fanka BB :)
Dzięki za linki - ja przeglądałam aukcje, ale to nie trafiłam.
Super ciuszki i jaki wybór, pełna gama kolorów
na pewno cos z tego kupię, dobrze, że to Allegro istnieje
Super ciuszki i jaki wybór, pełna gama kolorów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1. bodziaki - prawie wszystkie są wkładane przez głowę, czy to jest na pewno wygodne dla dziecka, czy może lepiej poszukać takich rozpinanych na przodzie? A moze nie ma to wielkiego znaczenia?
2. pajacyki, spioszki - większość jest welurowa, wygladają slicznie, ale tez są dość grube, czy to nie za ciepłe tak na co dzień dla dzieciaczka, może takie bawełniane są lepsze, a welurowe raczej na wyjście?
3. gdzieś przewineło się na wątku, ze dopóki pępuszek nie zagoi się, to lepiej jest ubierać dzidziusia w kaftaniki i śpioszki, a dopiero później w bodziaki.
ja welurowych na bank nie kupię bo mój eMek nie jest w stanie dotknąć niczego co jest z weluru...:-) co nie zmienia faktu że teściowa kupiła dwa pajace welurowe - ale takie bardzo delikatniusie i niekoniecznie grube... no i z grubszych to jeszcze można kupić polarowe:-)
bawełnianych nie mam ani jednej sztuki bo czekam na przeceny... :-)