reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Zobacz załącznik 299095Zobacz załącznik 299094 (TE BUCIKI AZ 4 FUNTY!)

Cenowo ASDA i Tesco na serio wygrywaja, a wedlug mnie nie sa tak strasznie rozowe. Nie sa tez zle jakosciowo.

Mam nadzieje, ze troche Ci pomoglam. Generalnie jesli sie troche poszuka, mozna duzo kupic, za niewielkie...no ok..moze nie niewielkie, ale duzo mniejsze pieniadze niz w Polsce.

Harsharani
, boska jesteś!!!! Ja chcę szaro-wrzosową sukieneczkę!!!! I dla siebie też taką do kompletu!!!
Chociaż na szczęście przekonuję się do różowości na małej dziewczynce, bo obawiam się, że miałabym kłopot.

Ja póki co w Next wypatrzyłam kilka fajnych rzeczy.
Na pewno chcę taką słodko-idiotyczną sukieneczkę
2mngj00.jpg

Oprócz tego mniej idiotyczną, ale nie mniej słodką sukienko-tunikę
delg83.jpg

A na ewentualny chrzest taką retro-suknię
3178l01.jpg

Bosonozka, szczerze mowiac celowo o Next nie pisalam, bo wedlug mnie jakosc do ceny jest niezbyt tam.. Mialam duzo ciuchow dla Olafa kupionych tam wlasnie i one baaaaardzo szybko sie spieraly, a spioszki np stawaly sie takie....bawelniano sliskie...

No wlasnie ja chyba tez nie mialabym nic przeciwko rozowemu...ale nie od stop do glow, chociaz musze przyznac, ze sukienka slodka :-)

No i nastepna takie slicznosci pokazuje;)
Bosonozka super te sukienusie,ja tez nie jestem zwolennikiem takich ''starych malenkich'' ale raz na rok mozna coreczke tak przystroic;)
Ja ostatnio dostałam maila z reklama sklepu Endo i wpadła mi w oko super sukienusia z mysla o chrzcinach ale nie wiem czy ten rozmiar bedzie ok? http://endo.pl/produkty/kategoria/4...ki/5817-princeska-dla-niemowlaka.html?v=47511 to ten sklep ma fajne ,takie niestandardowe ciuszki i zawsze z bawełny ale niestety w Trojmiescie go nie ma:(

Zazdroszcze ty mamuskom ktore teraz na córeczki czekaja ja swoją tez striłam jak głupia heheh i stroje nadal:tak::tak: Natomiast teraz czekam na synka i jakos weny zakupowej nie mam:no::no:

Bosa- sukienka do chrztu przecudna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bosonózka - śliczne kiecki. To są w sumie rzeczy tylko na okazje, więc nie zdążą się sprać ;)
Bardzo lubiłam Next, tylko biorę pod uwagę, że rozmiarówka jest mniejsza tzn. zawsze W. z Next wyrastał bardzo szybko. Dlatego kupowałam o rozmiar wieksze niż innych firm. Mają świetne koszule dla chlopaków i bluzeczki :) Jakość dla mnie super.

scarletka a skąd Ty już wiesz, że trzeci chłopak będzie?:rofl2:

ola Endo ma sklep internetowy, a outlecie jest dużo taniej, co do rozmiarówki to podpowiadam, że większa niż standardowa, bawełna rewelacyjna.

bosa tunika bawełniana przecudna!!! tylko pewnie droga jak to w NEXT:sorry:
na młodsze dziewczynki jeszcze różne kolory można wypatrzeć ale potem wszędzie róże i fiolety:no: ja mam dosyć! a teraz taki wiek, że paskuda nie chce założyć nic innego:shocked2:
W kolekcji Cocodrillo jest zazwyczaj mało różu.

harsh kopalnia wiedzy:tak:;-)

reklama
Do góry