reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

aa ja dzis musze sie poswiecic i wreszcie ostatecznie wybrac posciel i przewijak z szafką tylko musze poszperac gdzie w miare najtaniej i najładniej hehe zeby po nowym roku zamówic;-).............

reklama
Moja kolezanka miala wlasnie taka hustawke Rain Forest i jej maly tez ja bardzo lubil :) i karuzele z tej serii tez miala i synek bardzo sie nia interesowal :)

Ja kolderki nie zamierzam tez na razie uzywac, spiworek chce kupic :) a kolderka bedzie od roczku, nawet na opakowaniu jest napisane, zeby stosowac po 12 miesiacu zycia. ale przescieradelko, bumper i kocyk sie przydadza :)

Ja mialam jeszcze maty z tej serii, ale wielkim hitem byla pozytywka ze swiatelkami wlasnie... Ja sama uwielbialam z Olem lezec i sobie patrzec, wiec i tym razem kupimy... Bo w starej poszedl w koncu silniczek..

Pozytywka w tej karuzeli czy masz jakas inna na mysli? Podobno ma fajne dzwieki :)

Ja musze komode jeszcze kupic na ktorej ta mate do przewijania poloze i przewijak jak ta lala :)

Hej jestem tu nowa. A dla naszego maluszka mamy już prawie wszystko, wózka tylko brakuje i kosmetyków.
Pościel, którą pokazywała koleżanka jest po prostu śliczna, widziałam podobną niestety musiałam wybrać tańszą...
P.S. dziewczynki pomocy jak robi się ten suwaczek w którym tyg ciąży jestem?

Pastela tez słyszałam o ksiazcze pod materac;)

Te lezaczko bujaczki sa fajne ale ostatnio ogladałam program z pania od rozwoju niemowlakow i mowiła ze popierwsze dziecko nie powinno długo w tym przebywac i trzeba zwrocic uwage zeby te wiszace zabaweczki były przed oczami a nie nad głowa bo dzidzia bedzie sie nienaturalnie wyginac do nich i to jest niebezpieczne.

świetne zakupy dziewczyny :)
ja odłożyłam zakup łóżeczka na styczeń tj dziadkowie kupują, a drudzy dziadkowie zakupili dziś wózek o taki, natomiast my rodzice :D dokonalismy wszelakich ciuszkowych zakupow i smiało mozna powiedzieć ze mamy wszystko - poszaleliśmy na wyprzedażach i np mamy śliczne sztruksowe ogrodniczki h&m za 20 zł, albo polarowe bluzy za 5 zł (z mniej znanych sklepow:p) - moze jutro uda mi sie wrzucić jakieś foto

dokupienia zostało mnóstwo pierdółek w tym kosmetyki, ogromnie zaciekawił mnie kuferek ktory pokazała AGA tak się zastawiam czy ten co pokazała MARTA wart jest swojej ceny i czy te pojemności 100 ml to nie mało.....https://www.babyboom.pl/forum/members/aga_cina-79189.html

A teraz ja sie pochwale troszke moimi zdobyczami:-)

IMG_3027.jpgIMG_3034.jpgIMG_3029.jpgIMG_3035.jpgIMG_3028.jpgIMG_3032.jpgIMG_3031.jpgIMG_3033.jpgIMG_3030.jpgIMG_3041.jpg

Ten Smerf to pierwsza maskotka od tatusia:-D:-D te zdobycze to jeszcze nie wszystko ale takie, ktore najbardziej mi sie podobaja:-)

reklama
Do góry