Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czuje sie cale szczescie dobrze, nawet bardzo dobrzez Wojtkiem narazie tez super wszystko, mam nadzieje, ze tak juz zostanie.
troszke dzisiaj zabiegana jestem, bo przygotowujemy z mama wigilie na 20 osob. w tym roku po raz pierwsze bedzie cala moja rodzina i cala rodzina Wojtka razemmamy zamiar dac im wszystykim koperty z zyczeniami swiatecznymi i pierwszym zdjeciem usg maluszka. w koncu to najwyzsza pora, zeby dowiedzieli sie o ciazy
nie, nie..slubu zadnego nie bylo jeszcze i narazie sie na to nie zanosi...
jeszcze niedawno nie bylismty razem, tzn. rozstalismy sie po ponad 2 latach, ale od czasu ciazy jakos wszystko powoli wraca do normy...
a co to zdjec to zdjęcia wklejamy np. przez stronę http://img203.imageshack.us/, lokalizujemy zdjęcie i klikamy HOST IT Miłego wklejania. a do wklejenia uzywamy pierwszego "kodu", ktory sie pojawi.