Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Hej Dziewczynki! Chcialabym zalapac sie na liste starajacych sie ;-) Testuje w polowie stycznia :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Więc pozostaje tylko grzecznie czekać.

i z wiadomo jaką prośbą 
Dzisiaj moje kochanie zapytało co na gwiazdę a ja powiedziałam że napisałam ale do świętego Bocianka...A więc dziewczynki też wam to proponuje....My już staramy się 6 cykl....No ale cóż bedziemy walczyć do końca...Zobaczymy jeszcze jest nadzieja na ten miesiąć jak coś o bede testować koło 30.11

GWIAZDECZKO- gratuluję i trzymam bardzo mocno zacisniete kciukasy...no i zeby coreczka slodka byla....
..ale mam nadzieje ze zawsze bedziesz o nas pamietac..o październiczowkach 2006![]()
...mnie czasem tez korci ...ale chce byc pewna na 100% ze to juz ten wlasciwy moment na drugie dzieciątko...jednak swiadome macierzynsto jest Potegą:-)

mam problem...otóż 21-go powinnam dostać @ (zakładam że powinnam bo całe życie mam nieregularne, ale po odstwaeniu Yasminelle w sierpniu, @ miałam regularnie) nie dostałam. Testowałam się 25-go z rana i wyszła jak byk jedna krecha
nie wiem co jest grane i co mam robic, bo 2 dalej nie ma i nic póki co nie wskazuje by przyszła-zero bólu brzucha czy opuchnietych piersi
Tak się zastanawiam, bo moja mama nie mogła zajśc w ciąże ze mną aż rok-miała cykle bezowulacyjne i całe zycie @ nieregularne. Czyżbym odziedziczyła to po niej
??? Są jakies metody inne niż tabletki np Yasminelle na nieregularne cykle i jak tu trafić z przytulankiem by było "owocne" ? Pomóżcie bo nie wiem co robić, a tak z mężusiem pragniemy dzidziusia;-)