Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam,
ja również staram się o dzidziusia, zaczęliśmy w marcu zeszłego roku i jak do tej pory nic, pozostaje wierzyć w to, że ten rok będzie bardziej owocny dla nas wszystkich
Nie piszemy tu postów! Aby znaleźć się na liście staraczek 2009 wystarczy wysłać do mnie prywatną wiadomość (na PM) - najeżdżamy myszką na nazwę (niunia27) i po naciśnięciu lewego przycisku myszki pojawi się kilka opcji. Wybieracie właściwą i gotowe.
Czesc dziewczyny- ja tez jestem w trakcie starania sie- odstawilam tabletki miesiac temu no i dzialamy z mezem - oby sie udalo- za dwa tyogdnie robie test- pozdrawiam
Witajcie Kochane wyslalam zgloszenie na liste na rok 2009
W tym roku zaczelismy sie starac na razie tak na luzie, bo odstawilismy wszystkie srodki
Ciekawe ile przyjdzie nam czekac Powiem jednak szczerze, ze chcialabym zeby nam sie udalo jak najszybciej
A ile nam przyjdzie czekac, to los pokarze