reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

zajączku zadnych badan nie robilam... ale jak w czerwcu sie nie uda to moj przyszly mezuniu (slub juz 14.08.2009 :-) )powiedzial ze pojdziemy do giniatry i zobaczymy co powie.... no okresu jeszcze nie mam ... to juz 3 dzien jak sie gadzina spoznia.... ale czy to mozliwe ze tescior nie wykryl ?? chyba ze owu mialam jakos pod koniec cyklu... moja znajoma zaciazyla 4 dni przed spodziewana miesiaczka.... wiec moze to mozliwe i u mnie.... eh kurka znow sobie nadzieje robie, musze sie czyms zajac zeby nie myslec za duzo.... wczoraj z tego zamartwiania sie z narzeczonym poklocilam ciutke i sama zla na siebie byllam.... bo on tez kurka zamiasta krzyczen na mnie i sie zloscic ze mam taki a nie inaki humor i ze mi źle, powinien przytulic porozmawiac... ehhh no coz chyba czasem tez ze mna sie wytrzymac nie da....

pozdrawiam kobitki i milego dzionka zycze ;-)

reklama
Mississ gratuluje na początek (ja tez chciałam ślub w sierpniu) :)
Jeśli chodzi o testy to fakt - może od razu nie wykazać... może zrob badanie beta HCG krwi i wtedy będziesz wiedziała. Jeśli badanie niestety nie wykaże ciąży idź do gina ...

no juz sie doczekac nie moge slub :) w sumie to bede miala dwa sluby bo teraz cywilny a za rok koscielny :) trzeba pozbierac na duze wesele .... :-)

wiesz co mnie tylko niepokoi... w sumie to nie ze niepokoi ale kurcze moj sluz ciagle przypomina owulacyjny jest pomieszany z mlecznym i taki wlasnie jest mleczno przezroczysty i sie ciągnie... jak mnie pamiec nie myli przed okresem raczej byl bialy albo w ogole go nie bylo.... szyjke sobie badalam paluchami to raczej mieciutka a po czytaniu o objawach ciazy poprostu juz nie wiem co jest objawem a co nie wiec moze poprostu poczekam na @ i sie okaze... i kurde od wczoraj mam.... no nie moge sie wyproznic az mnie to denerwuje bo zawsze 2 razy dziennie minimum.... eh moze to ze stresu..... poczekam i bede sie modlic zeby do 10 c@ nie przypałętała się ... :) dobrze tak porozmawiac z kimś kurcze bo odkąt sie przeprowadzilam tutaj czyli juz pol roku to oprocz osob w pracy gdzie pracuje z samymi mezczyznami na dziale nie mam nikogo a jak mysle o tym ze zaczne mowic do mojego ze moze test nie wykryl to znow mnie zacznie przekonywac ze skoro test nic nie pokazal to @ bedzie tylko trzeba czekac na niego.... juz sie uspokoilam troche i sie nie napalam ze moge byc w ciazy ale malutki plomien nadzieii sie pali w sercu .... :) i dlatego dziekuje :) super ze to forum jest :) :tak:

agnieszka677 my staramy się od września ale nie zabezpieczamy się już jakieś prawie półtora roku :sorry:
missiiss1301 może jednak się udało :happy2: Ja też czasem to tak się nakręcałam, że sama sobie wymyślałam objawy i niby je znajdywałam u siebie...:baffled:

no juz sie doczekac nie moge slub :) w sumie to bede miala dwa sluby bo teraz cywilny a za rok koscielny :) trzeba pozbierac na duze wesele .... :-)
wiesz co mnie tylko niepokoi... w sumie to nie ze niepokoi ale kurcze moj sluz ciagle przypomina owulacyjny jest pomieszany z mlecznym i taki wlasnie jest mleczno przezroczysty i sie ciągnie... jak mnie pamiec nie myli przed okresem raczej byl bialy albo w ogole go nie bylo.... szyjke sobie badalam paluchami to raczej mieciutka a po czytaniu o objawach ciazy poprostu juz nie wiem co jest objawem a co nie wiec moze poprostu poczekam na @ i sie okaze... i kurde od wczoraj mam.... no nie moge sie wyproznic az mnie to denerwuje bo zawsze 2 razy dziennie minimum.... eh moze to ze stresu..... poczekam i bede sie modlic zeby do 10 c@ nie przypałętała się ... :) dobrze tak porozmawiac z kimś kurcze bo odkąt sie przeprowadzilam tutaj czyli juz pol roku to oprocz osob w pracy gdzie pracuje z samymi mezczyznami na dziale nie mam nikogo a jak mysle o tym ze zaczne mowic do mojego ze moze test nie wykryl to znow mnie zacznie przekonywac ze skoro test nic nie pokazal to @ bedzie tylko trzeba czekac na niego.... juz sie uspokoilam troche i sie nie napalam ze moge byc w ciazy ale malutki plomien nadzieii sie pali w sercu .... :) i dlatego dziekuje :) super ze to forum jest :) :tak:
Mississ...Z tego co mówią dziewczyny, to każda może miec inne objawy. Nawet moja przyjaciółka, która jest właśnie na poczatku drugiej ciąży mówi że jest zupełnie inaczej. tak jak w pierwszej zamiast piersi bolały ja bardzo sutki, tak teraz zupewłnie nic. WIele razy czytałam ze dziewczyny maja własnie taki mętny śluz i to w duzych ilościach...a ona mówiła że miała zupełnie sucho:baffled::baffled::baffled: Jedynym ocjawem u niej był....brak @:-) WIęc chyba najrozsądniej jest poczekać. Przynajmniej do dnia @... Nadzieja zawsze jest... Ja nawet wtedy kiedy logika mi mówi że nie dało rady, marzę sobie że jednak...Ale jak przychodzi to jestem rozczarowana:-(
Trzymam za Ciebie mocno kciuki:-)

nie wiem jak narazie brzuch mnie nie boli i nic nie wskazuje na to ze @ przyjdzie dzisiaj ale kto wie zdecydowalam ze poczekam do wtorku i pojde rano :) moze jajka nie zniose :)

agnieszka ja sie staram 3 miesiace ...

czesc dziewczynki :-( dla mnie chyba juz nadzieii nie ma :( zrobilam dzisiaj rano znow testa.... po 2 dniach od tamtych i i tak nic nie wyszlo.... ehhh chyba mam cos tam w brzuchu zrypane.... @ nie ma, ciąży nie ma.... nic mnie nie boli i trafia mnie powoli .... :-( ehhh... chyba musze sie wybrac do lekarza

reklama
Kobito... wybierz się na betkę.. Będziesz wiedziała co i jak!! Jeśli bedzie niestety negatywna udaj się do lekarza.. Trzymam kciuki:D:D

Do góry