Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hejka :-) jestem od wczoraj na forum my się staramy od 5 miesięcy. Ale jakoś nam nie idzie;/ Ostatnia @ była 9.09.2010. Nie mam z kim porozmawiać, a nie chce martwić mojego partnera, bo troche drażliwy na ten temat. Mam nadzieję, że będę mogła znaleźć u was wsparcie Pozdrawiam.
Sylwia
Witam! Ja od tygodnia staram się o drugie dziecko i jestem pełna niecierpliwości i pozytywnych emocji - choć myślałam, że za drugim razem to już nie będzie możliwe. A jednak Nawet jest chyba lepiej niż za pierwszym razem, bo wiem jaka cudowna może być ciąża, poród i pierwsze chwile z dzieckiem Trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!!!!!!!
Witam!
Ja z moim M jesteśmy dwa lata po ślubie i w sumie od tego czasu pragniemy dzidziusia. Ale teraz z braku owoców zaczynamy się starać na poważnie i z pomocą innych Także można nas zaliczyć do staraczy
i mnie wpiszcie mam już jedną iskierkę co ma 3 latka za pierwszym razem wyszło za 3 podejściem mam nadzieje że teraz pójdzie szybciej zaczynamy od tego cyklu dziś drugi dzień miesiączki więc do owulacji jeszcze kawał czasu