reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

hej dziewczyny, ja też dołączam się do tej listy :) Mam już córeczke ale chcemy drugie- bo niuni jest smutno troszkę no i my też chcemy więcej dzieci... no więc test robię za tydzień we wtorek - czyli 13 marca a ostatnia miesiączka była 13 lutego :) Pozdrawiam :)

reklama
agacinka witaj wśród staraczek, no i trzymam mocno kciuki za II kreseczki :-)

sugar Swietne określenie "kopulacja" ;-) aż wstyd przyznać ale trafione w 100%, przynajmniej w moim przypadku, bo jak innaczej nazwać to, że budze o 2 w nocy faceta, bo akurat mam owulacje... i tylko czekam aż skończy, nie patrząc na to czy mi jest dobrze :baffled: :zawstydzona/y:
No ale ja już sie z tego lecze pomału :laugh2:

agat oby ostatni, mam nadzieje że sie uda szybciutko :)

hej dziewczyny mnie tez mozecie dolaczyc do tej listy, w tym miesiacu zaczynamy starania,jestesmy juz malzenstwem ponad 3 lata, przyszedl czas zeby zalozyc prawdziwa rodzine , ja juz sie nie moge doczekac , zeby zafasolkowac :-) pozdrawiam was serdecznie i trzymam za was kciuki

Dziewczyny, sugar, coś wam opowiem... Ide sobie z moim chłopem przed chwilą na zakupy i mu opowiadam o tej "kopulacji...":laugh2: :laugh2: a on na to :szok: (oczywiście z uśmiechcem na twarzy i sztucznym fochem), że ładnych rzeczy sie dowiedział... Że teraz czuje sie zgwałcony i czuje sie jak reproduktor:laugh2: Mówi że jesteśmy jak te króliki co to tylko co chwila kopulują !! haha po czym dodał że od dziś koniec sexu, że on woli iść sobie pod prysznic i zrobić sobie dobrze, niż być wykorzystany seksualnie przezemnie. A jeśli mi tak bardzo zalerzy żeby mieć małe bobo, to przyniesie mi to w słoiku, żebym sobie wlała...:laugh2: :-) ;-) Aha jeszcze jedno, powiedział żebyśmy sobie kupiły dojarki (takie jak dla krów) i podłączały ich do tych dojarek, tak ze 3 razy dziennie conajmniej!!!
I na koniec jeszcze dodał że zgłosi to BB na policje, bo to już pod sekte podchodzi :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Boshe dziewczyny jak sie uśmiałam, całą droge mi taki monolog walnął, szkoda że tego nie słyszałyście bo z jego ust to tak śmiesznie brzmiało, że o mało sie nie posikałam po drodze.

Ataata faktycznie tekst miał dobry!!! Ale teraz tTy spróbuj go wziąść nawsztrzymanie to zobaczysz, że Twój "reproduktor" sam przyjdzie hehe

Pozdrawiam!!

reklama
Do góry