reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Najgorzej zakodowac sobie w glowie "dziecko,dziecko,dziecko" uprawiac sex nie dla przyjemnosci tylko dla prokreacji.Wlasnie przy takim nastawieniu nic nie wychodzi.Blokada psychiczna.Wiec robcie dziewczynki wszystko zeby nie myslec tylko o dzidzi !! Postarajcie sie troche zrelaksowac :tak:

reklama
Dziewczyny.......:-)

Mam fasolke:tak: :laugh2: :szok:

Dziś robiłam test o 14 bo nie wytrzymałam, a pozatym nie za dobrze sie czuje od jakiegoś czasu.
No i II kreseczki bardzo wyraźne:tak: :-)

Buzi@k widzisz te zawroty to nie były na pogode:-p , dobrze to wyczułam.:tak:

A szczerze mówiąć od razu czułam że udało sie w tym miesiącu, niewiem czemu ale to sie chyba jednak czuje...:tak: ;-)

Ataata gratulacje kobietko!!!

My dopiero w maju next starania,bo jak mąż wróci..

Fasolkujcie,fasolkujcie nie żąłujcie...

Ataata - ogromniaste gratulacje !!!
U mnie niestety @ przyszła dziś :-(
Więc rozpoczynam kolejny cykl z wielką wiarą i nadzieją :-) mam nadzieję, że uda mi się wyluzować i nie myśleć :tak: ale wiecie dziewczyny, że to ciężko z tym luzem, ale może dam radę ?!
Planowane testowanko około 8-9.05.2007 !!!

Dziewczyny.......:-)

Mam fasolke:tak: :laugh2: :szok:

Dziś robiłam test o 14 bo nie wytrzymałam, a pozatym nie za dobrze sie czuje od jakiegoś czasu.
No i II kreseczki bardzo wyraźne:tak: :-)

Buzi@k widzisz te zawroty to nie były na pogode:-p , dobrze to wyczułam.:tak:

A szczerze mówiąć od razu czułam że udało sie w tym miesiącu, niewiem czemu ale to sie chyba jednak czuje...:tak: ;-)

Kobitko!
GRATULACJE!!!!

Witajcie :-):-):-)
ja zaczynam testowanie w czerwcu :-):-):-).
Mam nadzieje,że nie będę długo testować ;-) , a do starania się o dziecko podchodzimy na luzie :-). Po prostu zero antykoncepcji i częste przytulanie ;-)

reklama
Dziękuje wam dziewczynki za gratulacje..:-)
Teraz wasza kolej..;-) tak jak Dosia napisała: idźcie moim przykładem:tak:

No właśnie Dosia.... może Ty jako pierwsza to zrobisz...? Trzymam kciuki, bo to już za pare dni, to Twoje testowanko :-)

A swoja drogą, ja nie wytrzymałam i zrobiłam test 3 dni przed planowaną @.... Dokładnie to był 27dc przy średnio 29-30 dniowych cyklach i II kreseczki wyszły idealnie, mimo iż na to wogóle nie liczyłam. Bo jak by nie było "złoty strzał" był tylko 11 dni wcześniej:tak: no ale teścik nie zawiódł;-)

Trzymam za was kciukasy dziewczyny :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry