Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No a do mnie znowu wczoraj @ zawitala... i dzis myslalam ze bede chodzila po suficie!!! A mialam taka nadzieje ze moze sie udalo bo dziwnie sie czulam no i malpa przyszla dopiero w 31 dc.... :-no:
Przykro mi wagnies z powodu @. Następnym razem się uda.
U mnie dalej nie nadeszła. Udało się, nie popsuła mi weekendu we dwoje!!! Szkoda tylko, że najprawdopodobniej się wkrótce pojawi :-(
buzi@k, możesz mi poradzić gdzie najlepiej według Ciebie poddać się inseminacji?? będę wdzięczna za informacje Narazie zbieram opinię na temat Novum w W-wie. Pozdrawiam Was serdecznie i życze II kreseczek!!
Dziubek ja co prawda nie jestem specem w tej dziedzinie ale ostatnio naczytalam sie na bocianie ze Novum i gdzies w Bialymstoku jest jeszcze specjalisyczna klinika.
Witam dziewczynki dziekuje za gratulacje zdradze ze mocno wierzyłam ze ze mam fasolinke
Wam tez sie uda jestem tego pewna i teraz moja kolej trzymania mocno kciukow a wstertne @ odprawimy za sprawą czarów i nie przyjdą na przynajmniej 9 miesiecy
W kazdym bądz razie głodna buzka heeh (alez to brzmi) przesyła moc buziaków i zaciska kciuki na szczescie bede do was zaglądac pozdrawiam