reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Czesc dziewczyny widzę że są tu dziewczyny tak jak i ja starające się o drugie dziecko,tak jakos razniej jak jedna druga podtrzymuje na duchu.Ja mam znowu przeczucie że nic z tego tym razem ale czekam jeszcze cztery dni na @ ale dobrze by było żeby już nie przyszła.Trzymam kciuki za Was wswzystkie staraczki no i za mnie.Miłego wieczorku życzę:-)

Heloł :happy:
Widzę że staraczek szybko przybywa mam nadzieję że długo tu nie zabawicie ;-) Czego Wam i sobie życzę.:tak:

U mnie niestety znowu klapa :crazy:

Hej Dziewczyny.

Jakie robiliscie sobie badania przed ciążą??

Wymyśliłam sobie, że będę chodzić na basen przed i w trakcie ciąży...i coś się mi przypałętało po ostatniej kąpieli:no:. Jestem wściekła... W środę do lekarza...a swędzi mnie jak diabli i nawet nie wiem czy mogę sobie jakoś ulżyć do tego czasu:wściekła/y:

Kaka, wiem z własnego doświadczenia, że dobra na te "sprawy" jest maść Clotrimazolum. Możesz ją dostać w aptece bez recepty. Poza tym kup sobie i stosuj "Tantum rosa" przez jakiś czas. Naprawdę pomaga.
Buzi@k, coś czuję, że jedziemy na tym samym wózku, ale może to jeszcze nic pewnego u Ciebie?
Ja zaczynam rozważać myśl o badankach Męża i zobaczymy co dalej. Najgorsze jest to czekanie:( Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam, życze dobrej nocki, papa!

reklama
Berni78 Uda się napewno. Widać, że tu jest dużo życzwiwych duszyczek i razem będziemy podtrzymywały się na duchu.
Do mojego testowana jescze długo, ale za kilka dni będzie okazaja na zafasolkowanie - trzymajcie kciuki.

Do góry