Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
AHA ja zpomnialam ze sie tu jeszcze nie przedstawilam!!!Wiec jestem mama półrocznego Bartoszka który urodzil sie 23.01.2008 o godz.13.30 z waga 3700 i 55 cm.Pozdrawiam
Dziękuje :-) Jak narazie zapoznaje się z tą stronka, i czytam wasze komentarze
Mam na imię Marta jestem młodą mama 22 latek
Nikolcie urodziłam 12 stycznia jak już wyżej wspomniałam ma skończone 7 miesięcy. Jeszcze nie raczkuje, ale powoli zaczyna tą pupe podnosić :-)
Teraz to czekam na te ząbki, w ogóle ich nie ma... może jeszcze ma czas, ale kiedy juz powinnam sie martwic??
A ja chciałam przedstawić mojego Skarba. Szymonek urodził się 15 stycznia 2008 r. Ważył sporo, bo 4180 g i miał 58 cm. Więcej pewnie będę miałą okazję opowiedzieć później. ;-) Pozdrawiam - Aga
Witam jestem kolejna styczniowa mamusia,moj synek Filip urodzil sie 5 stycznia w dniu urodzin swojego tatusia wazyl 3800 i mierzyl 59 cm,przyszed na swiat przez ciecie cesarskie,a to dlatego ze byl leniwy i nie chcial sie odwrocic glowa w dol