Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tampeza, dzięki za słowa otuchy, mam tylko nadzieję ze i nam matka natura nie spłata figlaKlajo, Ajako, bez zmartwien, ja rodzilam w zeszlym roku pierwsze dziecko i rocznikowo mialam 30. cala ciaza bez zadnych dolegliwosci, a porod ekspresowy, w szpitalu bylam 1,5h![]()
Klajo, Ajako, bez zmartwien, ja rodzilam w zeszlym roku pierwsze dziecko i rocznikowo mialam 30. cala ciaza bez zadnych dolegliwosci, a porod ekspresowy, w szpitalu bylam 1,5h![]()

No to niezle, naprawde, tylko pozazdrościc...........no dziewczyny, nie straszyć tu. Ja też pierwszy raz jestem w ciąży, a latek mam sporo więcej... Dlatego trafiłam na pierwsze dziecko po 30tce i jakoś raźniej się tam czuję, bo słysząc takie teksty od dziewczyn poniżej 30 bym się tylko dołowała....
Tak mi się w życiu ułożyło, w wakacje wyszłam za maż, niedawno zaczęliśmy starać się o dzidziusia i dość szybko się udało.
.
,Szkocja jest w porządku ale jednak serce woła do ojczyzny:-). O ciąży wiedzą na razie teściowie no i ogłosiłam to dziś na bb
. Jestem gospodynią domową;-).
.Napisz mi czy lekarz zlecił ci badania krwi bądź moczu,bo mi lekarka tylko napisała termin i że mogę w 12 tyg jechać na usg.Hej , proszę o dopisanie na 23 września![]()