Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W sobotę w Empiku napotkałam ozdoby na ścianę przecenione z 19,99 na 9,99 (są przy kasach). I tak Karol dorobił się dżungli nad łóżeczkiem. Był jeszcze zestaw kwiatków, śliczny dla dziewczynki i naklejki z piratami. Nie widać tego na zdjęciu, ale naklejki są trójwymiarowe, lew i nosorożce są z filcu, trawa z jakiejś folii. Przykleja się to delikatnie, powierzchnia klejąca jest mała, więc nie zagraża ścianom :-). Fajna cena, żywe kolorki, może któraś z Was się skusi?
Zobacz załącznik 260260
ja myślę o tych odlewach tak samo jak Bombusia bo co zrobic z tym odlewem?? A jednak małe odbicie stópki lub rączki można powiesić na ścianie i będzie cudnie wyglądało :-)
A Ja mam pytanko Czy któraś z Was kupiła stanik do karmienia godny polecenia?? Proszę wrzućcie jakiegoś linka :-)
Dziewczyny, nie wiem, moze glupie pytanie, ale czy posciel 135x100 i 40x60 nie bedzie za duza do lozeczka 120x60? Bo chce kupic posciel feretti a widze, ze tylko takiej wielkosci posciel sprzedaja, mimo, ze np. ochraniacz jest na lozeczko 120x60.