ehtele
podwójna mamuśka ;D
a ja zakupiłam
buutelkę 150 TT i
Tommee Tippee Termoopakowanie 1 szt. PROMOCJA (974085756) - Aukcje internetowe Allegro
fajne te opakowanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja zakupiłam
buutelkę 150 TT i
Tommee Tippee Termoopakowanie 1 szt. PROMOCJA (974085756) - Aukcje internetowe Allegro

Tez myslalam o tym termoopakowaniu
Przy corci mialam takie styropianowe, ogolnodostepne w sklepach dziececych, ale kiepskie bylo, nie polecam. O cos w tym stylu TERMOOPAKOWANIE NA WSZYSTKIE BUTELKI TANIO +GRATIS (1008838445) - Aukcje internetowe Allegro
rozalko daj znac jak wyglada wewnatrz to opakowanie - ze zdjec wydaje sie, ze tutaj nie ma styropianu.
.
Rozalko, daj proszę jak możesz znać czy pasowałyby do tego opakowania inne butelki, konkretnie AVENT mnie interesuje ;-) avent niestety ma tylko takie torby na dwie butelki (myślę, że jak się włoży jedną to nie będzie dobrze trzymać), albo na jedną zwykłe styropianowe 
Świetne to opakowanieRozalko, daj proszę jak możesz znać czy pasowałyby do tego opakowania inne butelki, konkretnie AVENT mnie interesuje ;-) avent niestety ma tylko takie torby na dwie butelki (myślę, że jak się włoży jedną to nie będzie dobrze trzymać), albo na jedną zwykłe styropianowe
![]()
Tylko nie wiem czy przed porodem czy moze jednak troszke pozniej, bo przy laktatorze bede miala juz jedna.A co do smoczków uspokajających to wiecie coś na ten temat czy lepiej kupić 0-3mc czy spokojnie można 0-6mc ?? Kurczę... kiedyś to był jeden smok używany dopóty dopóki się nie rozleciałCzy ja będę pamiętać o wymianie smoka po 3 miesiącu??? JAk to jest??