Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Shyla, bardzo Cię proszę o doczytanie wszystkich postów rozmowy między mną a rozalką.
Wszystko zostało wyjaśnione, a mam wrażenie jakbyś przeczytała tylko mojego jednego posta.:-(
ehtele, co do ciuszków, to i ja zastanawiam się czy nie zacząć od rozmiaru 62 (choć 2 pary body mam już na 56). Może doświadczone mamusie coś nam doradzą
Śliczne to łóżeczko:-)
post za postem jak jestem codziennie na necie chyba ze nie ma mnie 2 tygodnie to w ogóle się nie udzielam

Jeżeli Jesteście wysocy to rozsądne wydaje sie,że warto kupowac te ubranka 62,choc rozmiary są rózneniestety.Mój krasnal w tych 56 sie topił,he,he.Więc teraz będzie pewnie podobnie.Moje plany zakupowe
łóżeczko z funkcją kołyski z kompletem pościeli i materacem...
Łóżeczko kołyska 2w1 teak orzech KPK pościel (906746943) - Aukcje internetowe Allegro
fajne kompleciki ciuszków z niezłą ceną
PRAKTYCZNA WYPRAWKA PASKI, LUX,r.62,KILKA KOLORÓW (918218733) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (905546405) - Aukcje internetowe Allegro
Pajacyk pajac cały rozpinany WELUR rozm. 62 (904103291) - Aukcje internetowe Allegro
Tak poza tym jakie rozmiary ciuszków zamierzacie kupować?
Myślę, że moje dzieciątko będzie większe ponieważ z mężem jesteśmy wysocy...
Rozsądny wydaje mi się rozmiar 62 ponieważ z 56 dziecko szybko wyrośnie i w sumie bez sensu kupować coś na chwilę..ale w 62 rękawki się podwinie i będzie na dłużej...
Co myslicie?
Shyla, bardzo Cię proszę o doczytanie wszystkich postów rozmowy między mną a rozalką.
Wszystko zostało wyjaśnione, a mam wrażenie jakbyś przeczytała tylko mojego jednego posta.:-(
[