• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lista zakupów:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Shyla, bardzo Cię proszę o doczytanie wszystkich postów rozmowy między mną a rozalką. :eek::eek::eek:
Wszystko zostało wyjaśnione, a mam wrażenie jakbyś przeczytała tylko mojego jednego posta.:-(

ehtele, co do ciuszków, to i ja zastanawiam się czy nie zacząć od rozmiaru 62 (choć 2 pary body mam już na 56). Może doświadczone mamusie coś nam doradzą :tak:
Śliczne to łóżeczko :tak::-)

ja czytam dokładnie :tak: post za postem jak jestem codziennie na necie chyba ze nie ma mnie 2 tygodnie to w ogóle się nie udzielam:tak:
Ja po prostu wyraziłam swoja opinie pod postem rozalki:tak:
oczywiście bez obrazy...

Ja uważam, że kilka ubranek 56 warto mieć, bo nigdy nie wiadomo, jak duże dziecko się urodzi:tak: Moja Basia miała 52 cm, więc nawet 56 było na nia sporo za duże:rofl2:

Moje plany zakupowe
łóżeczko z funkcją kołyski z kompletem pościeli i materacem...
Łóżeczko kołyska 2w1 teak orzech KPK pościel (906746943) - Aukcje internetowe Allegro
fajne kompleciki ciuszków z niezłą ceną
PRAKTYCZNA WYPRAWKA PASKI, LUX,r.62,KILKA KOLORÓW (918218733) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (905546405) - Aukcje internetowe Allegro
Pajacyk pajac cały rozpinany WELUR rozm. 62 (904103291) - Aukcje internetowe Allegro

Tak poza tym jakie rozmiary ciuszków zamierzacie kupować?
Myślę, że moje dzieciątko będzie większe ponieważ z mężem jesteśmy wysocy...
Rozsądny wydaje mi się rozmiar 62 ponieważ z 56 dziecko szybko wyrośnie i w sumie bez sensu kupować coś na chwilę..ale w 62 rękawki się podwinie i będzie na dłużej...
Co myslicie?
Jeżeli Jesteście wysocy to rozsądne wydaje sie,że warto kupowac te ubranka 62,choc rozmiary są rózneniestety.Mój krasnal w tych 56 sie topił,he,he.Więc teraz będzie pewnie podobnie.
Śliczne łóżeczko i pościel.
Shyla, bardzo Cię proszę o doczytanie wszystkich postów rozmowy między mną a rozalką. :eek::eek::eek:
Wszystko zostało wyjaśnione, a mam wrażenie jakbyś przeczytała tylko mojego jednego posta.:-(

[

To prawda.
W sumie Kiniusia następnym razem uruchomie Priv ;-),bo rzeczywiście dyskusja wyjeta z kontekstu moze troszke namieszać.

Ale wracając do wątku
Polianna super łóżeczko.:tak:

Polianna, Ja też myślałam, że jest nowe :-)

Wczoraj oglądałam łóżeczka w Askocie i przyznam, że są piękne, ale ceny wahają się od 250zł do 2000zł :szok:
Ale ten wydatek to dopiero za kilka miesięcy :tak:

Ja wczoraj w sklepie, jak wracałam od lekarza. to oglądałam piękne nowe łóżeczko za 140 zł, co prawda bez szuflady, ale było bardzo ładne, w dwóch kolorach. Moja sis z szufladą, w jednym kolorze, kupiła za 215 zł., także bardzo ładne :tak:
Muszę je poznajdować na necie, to wkleję je Wam. :tak:

A dziewczynki bo to zdjęcie jeszcze zanim urodziła się mała- teraz materac jest całkiem na dole. Ale o dziwo stan jest praktycznie niezmieniony. Nie ma żadnych uszkodzeń. co innego łózeczko córki sąsiadki ;)
W ciągu 8 miesięcy kupowała 2 łóżeczka, bo mała najzwyczajniej w świecie je....zjadła. Całą ramę pogryzła tak,że szczebelki przestały już się trzymać :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry