Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Women kurcze, miałyśmy termin na ten sam dzień a w sumie wyszło tak że ja miałam cesarkę planowaną na 2 tyg przed terminem a ty 2 tyg przenosiłaś... i jutro mój synus kończy dwa miesiące a Twój dzisiaj ma miesiąc :-) całuski dla Dorianka!
Elbra, widziałam Cię, masz sympatyczną buźkę! Nic tylko dawać obfotografowywać ;-)
Pati czekam
a moje dzieci śpią teraz w swoim pokoiku, ciekawe o której Igi się wydrze
wiecie co, wkurzyłam się na Kubę
zadzwonił po pracy że jedzie do sklepu i czy ma cos kupic do domku, na to ja mu mówię że tak, cukier-puder i cytrynę bo chcę dokończyć lukrowanie pierniczków. Przyjeżdża do domu i mówi, że zapomniał no co za młotek!
women...Dorianek jest boski:-) i śliczny za Mamusią;-):-) misia...widzę ze ja nie jedyna mam zakręta męża;-)
mój to potrafi zejsc do sklepu który mamy na dole klatki schodowej
i nie wie co miał kupić
Misia, Pati nasi faceci mogą sobie ręce podać. Mój czasami pójdzie po pieczywo, a wróci z olejem czy jarzynką. Czasami mam 5 ketchupów, margaryn, bo jemu się miesza... szkoda słów na takiego zakrętasa.
Pati super wyglądasz. Fajna fryzurka.
Women,Elbra wszystkiego naj dla Waszych malchów:-).
Women, Dorianek śliczny i wygąda na zdjęciu na starszego niż jest.
dzień dobry:-)
zaraz poczytam co u was dokładniej bo narazie to przeleciałam:-) Women Dorianek piękny Pati piękne włoski;-) Misia daj troszke ciasteczek;-)