Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czeeeesc:-)
ale juz mi to wisi. Nie bede go prosic zeby mala sie zajal. Jego argumenty ze on nie ma czasu zeby odpoczac albo cos innego zrobic poza obowiazkami w domu itd itp mnie juz wqrzaja. Nie wiem co sie stalo
na poczatku baaardzo mi pomagal, nawet robil wiecej niz ja!rozumiem ze pracuje ale jak wraca do domu to siada przed kompem albo przed tv albo spi
albo jedzie do mamusi jej naprawic komputer zamiast wykapac ze mna Marysie
juz 4ty dzien nie mozemy jej wykapac bo on wiecznie gdzies jezdzi cos komus pomoc-mamie komp, koledze przeprowadzke itd jak wraca to jest ok23 wiec bez przesady, o tej godzinie nie bede kapac dziecka
jestem wqr....a!!! ale nie wazne:-) no to co tam u was?:-) zaraz bede was szukac na naszej klasie
fajnie ze juz jestes:-)
nie wiem co bedzie jak urosnie, chyba tatus bedzie musial sie przeniesc do innego lozka;-)
tak mi polozna powiedziala zeby zobaczyc efekty a nie doraznie.
w piatek wieczorek moj mnie wyslal do sklepu i nie bylo mnie przez ok 30-40 min to malego za nic nie dalo sie uspokoic a mama wrocila to odrazu cisza. Najfajniejsze to bylo to ze jak ja wychodzilam do sklepu to tata w tym samym czasie wzial malego na gore zeby przebrac, i maly byl spokojny a jak po przebraniu zeszedl na dol to podobno maly sie rozgladal po pokoju i jak mnie nie widzial zaczala wrzeszczec

-tez sie wezme za szukanie na naszej klasie
Ale fakt, ze czestotliwosc kolek sie zmniejszyla. Miewa je rzadziej i krocej
Co do naszych mezczyzn to nic mi nie mow... moj tez ciagle zmeczony,,,:-(Dziendoberek
larvunia jak stosujesz infacol to trzeba podawac przez 5 dni przed kazdym posilkiem, zeby zadzialalotak mi polozna powiedziala zeby zobaczyc efekty a nie doraznie.
Ja np, jak podam mojemu to potem jeszcze przez ok 5 min trzymam go tak jak do odbicia a potem dopiero daje cyca i przewaznie przy karmieniu puszcza gazy i robi kupke, czyli mija kolka :-)
Asix to i tak nie jest zle z ta 100, ja slyszalam ze 100 to za sama wizyte trzeba placic a jak chcesz zeby cie zbadal, czy jak ty mialas usg to dodatkowo trzeba jeszcze doplacic![]()
bylego meza kuzynka mieszka w irlandi i ok 2 lata temu poronila :-( ale od czasu zajscia w ciaze do poronienia wydala na gina 1800 euro![]()

w koncu mam czas dla siebie, ale jakos mnie to nie cieszy jak widze ze moj babelek cierpi