Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja staram sie podawac,ale moj mlody nie za bardzo pije.mam pytanie do butelkowych mam.... co oprocz mleka dajeci malym ..... nie chodzi mi o wprowadzanie nowych rzeczy tylko czy dajece jakies plyny ... herbatke, wode ??

hello,melduję tylko ze bylismy z Marcelkiem u doktora i dostał 2 syropki
drosetux i sansovit po 2 x 2,5ml
wszystko na płuckach ok,gardełko też w porządku
jak do soboty kaszel nie ustąpi to w poniedziałek na kontrolę:-(
Pusia, Anulka, Aluśka wysłałam zaproszenia:-)
A ja dalej jestem zabiegana...
Blanusia od dwóch dni ciagle gadanauczyła się mówić: "a buuuuu, a guuuu" i ciągle powtarza-uwielbiam to...a jaką przy tym robi mądrą mine
Teraz już śpi a ja idę ogarnać troche bajzel w domku...
może Wisienka godzi się z mężem? ;-)
a mi kolezanka mowila ostatnio "naucz mowic najpierw TATA" hehehehe... spytalam "dlaczego""....bo jak bedzie taki ranek , ze bedziesz z mezulkiem rozkoszowala sie w wyrku porankiem a maly zacznie wolac to bedzie wolal TATA a nie mama... i kto w tedy wstanie do malego?" hehehehe :-):-):-) luzara... ja tam wole jak ja wstaje bunajmniej narazie ;-)

chyba zastosuje bo i tak jak maly placze to juz slysze -"ale on woli mame"larvunia ja tam mimo wszystko wole zeby napierw powiedzial mama![]()
ostatnio sie zastanawialismy w jakim jezyku polskim czy angielskim bedzie pierwsze slowo:-)
anineczka, Asix i inne z UK mowiecie do swoich pociech po angielsku???

tez sie dolaczam do tych wspanialych zyczonek wszystkiegooooo najlepszego i duuzo cieplego mleczkaEluniu iCollinku...życzę Wam z okazji ukończenia 3 mc każdego kolejnego słodkiego jak cukierki,uśmiechów pięknych jak wiosenne truskaweczki i zdrówka tyleeeeeeee ile się da!!!
![]()
Anulka w mleku są przeciwciała,na początku byłam tez chora,pytałam lekarza powiedział ze nic malemu nie grozi ale mozesz sama zadzwonic i sie upewnic.
moj tez spi od urodzenia
na pewno bedzie sie jemu lepiej spalo:-)
Ja uciekam sie szykowac bo dzis idziemy do przychodni rechabilitacyjnej z tym keczem szyjnym na 13,trzymajcie kciuki.
AAAAAA i na Wisienke i jej bąbelka małego tezzzzz bo ona dzis tez ma wizyte.
Buzka

mam pytanie do butelkowych mam.... co oprocz mleka dajeci malym ..... nie chodzi mi o wprowadzanie nowych rzeczy tylko czy dajece jakies plyny ... herbatke, wode ??