reklama
Wazyłam wczoraj Doriana i waży 8,3 kg i mierzy 73 cm
Women Bardzo ładnie Ci przybiera Dorianek i jaki już wysoki ho ho...:-)

wisienkaa1
Listopadowa mama '07
kurna doradzci mi prosze czy mam sie nie poddawac i walczyc, a noz bedzie lepiej, czy kupic nowy laktator jakis lepszy jakis z tych co Wy zachwalacie??![]()
larvunia zalezy na czym Ci bardziej zalezy....jak jestes taka zwolnniczka karmieniem cyca jak anulka to walcz i kup lepszy laktator, ale z tego co pisalas to raczej nie bo juz go karmilas butla i dawalas deserki, wiec wal do innego lekarza po ta recepte, tak bedzie dla ciebie wygodniej.

Pati duzo zdroweczka dla Marcelka, biedaczek:-( oraz gratulacje dla Samuelka, zdolny z niego chlopak!![/quote]
Witam Mamcie:-)
a może herbatkę ?:-)
![]()
ja sie chetnie napije ;-):-)
Wazyłam wczoraj Doriana i waży 8,3 kg i mierzy 73 cm
no to ladnie

ah .... jeszcze jedno .... kiedy nalezy wyjac wkladke dla niemowlakow w foteliku samochodowym .... ja dzis wyjelam i wydaje mi sie ze malemu jest wygodniej
ale nie wiem ....
mi sie wydaje ze to zalezy od rozmiarow dziecka, jak juz ma ciasno to powinno sie wyjac

Asix powodzenia w pakowaniu i milej przeprowadzki zycze !!!
Rowniez mamy nadzieje ze bedziesz miala neta i szybko tu wrocisz ;-)
cytrusowa85
Fanka BB :)
witam wszystkie mamuśki i ich maluszki
czasem będę tu zaglądać

witajwitam wszystkie mamuśki i ich maluszkiczasem będę tu zaglądać
![]()

Ślicznego masz synka

anineczka
królowa mrówek :P
Witajwitam wszystkie mamuśki i ich maluszkiczasem będę tu zaglądać
![]()
Zagladaj czesciej niz tylko czasem

Mateuszek spi od godziny a ja siedze bez sensu na necie zamiast sie wziasc za porzadki

Lece bo tak nie lubie miec nie posprzatane

wisienkaa1
Listopadowa mama '07
kundzia witam, sliczny synek :-):-)
aluska
ja wczoraj mialam
aluska

reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
wiecie co wczoraj oficjalnie powiedzialam mojej rodzince ze wychodze za maz :-) i jak nikt wczesniej nie chcial do mnie przyleciec, procz siostry to teraz wszyscy chca 
ja planowalam skromne przyjecie a wlasciwie tylko zaprosic na jakis obiad i ciacho do restauracji swiadkow i meza rodzicow a teraz to nie wiem. niby sie ciesze ze przyleca ale troche popsulo mi to plany

ja planowalam skromne przyjecie a wlasciwie tylko zaprosic na jakis obiad i ciacho do restauracji swiadkow i meza rodzicow a teraz to nie wiem. niby sie ciesze ze przyleca ale troche popsulo mi to plany

Podziel się: