Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bo u mnie tak wialo,ze prawie antene zerwalo 
ah .... jeszcze jedno .... kiedy nalezy wyjac wkladke dla niemowlakow w foteliku samochodowym .... ja dzis wyjelam i wydaje mi sie ze malemu jest wygodniej
ale nie wiem ....
Women Bardzo ładnie Ci przybiera Dorianek i jaki już wysoki ho ho...:-)Kawał chłopa z niego
![]()
A ja się pochwalęmoje drogie dziecko przekręciło się pierwszy raz dzisiaj z plecków na brzuszek :-):-):-) Na początku myślałam że raz to mogla że tak powiem nieświadomie więc ją znowu na plecki a ta myk na brzusio i tak kilka razy
mamusia jest z tego powodu bardzo dumna![]()
Kochanie ściskam Cie i trzymam kciuki za malutkiego zeby wyzdrowiał szybciutko a Tobie wysyłam troszke energii ode mnie.No jak się wali to wszystko Byłam dziś u lekarza bo mały zaraził się odemnie. Ja już całkiem ledwo żyje a Piotruś ma lekki katarek i kaszelek. Na szczęście narazie to nic groźnego, mam nadzieję, że nic mu się z tego nie rozwinie.
Czytam co u was ale nie bardzo mam kiedy odp. Ale jestem na bieżąco![]()
witam kobietki od miesiąca czyli od kiedy przestałam karmić piersią strasznie wypadają i plączą mi sie włosy ...... poradźcie coś a i pije skrzyp i biorę tabletki na wlosy i paznokcie i nic, poradźcie pomocy!!!

Anineczka u mnie jest podobnie kąpiel,mleczko,odkładam do lozeczka i poklepie po dupci,oczywiscie smoczek i pieluszka.:-)Hej
Dzieciaki juz spia,ale tak strasznie wieje wiatr,ze chyba bedziemy mielli Antka w wyrku w nocy
Mi tez przez jakies 2 tygodnie wlosy lecialy na potege,ale juz widze poprawe.
Nie stosowalam nic,organizm sie sam regeneruje.
To co Elbra wsuwa jest dobre!
Piotrusiu kuruj sie i nie daj chorobie.Zdrowka malenki ;-)
Widze,ze Waszka jednak sie nie odzywa do nas...szkoda :-(
Nie mogla sie wbic w nasze towarzystwo :-(
Beata faktycznie Ola pozno chodzi spac.
Ja mojego dziecia nie usypiam do snu.Z Antkiem tez tego nie robilam.
Dostaje butle i jest odkladany do lozeczka.Zaraz zasypia.
Moze dlatego starszy jak mial roczek wyniosl sie z naszej sypialni.
Oczywiscie zdazalo sie ze spal z nami (np.bole brzuszka ) ale jakos byl reformowalny i na druga noc spal juz u siebie.
Dopiero teraz zauwazam ze z checia pospal by z nami ale to raczej chec czegos nowego lub strach niz tesknota za nami.
Mateusz jak tylko skonczy roczek (a moze i wczesniej) przeprowadzi sie do brata do pokoju.
Choc mam znajoma,ktora ma dzieci w wieku 3,5r i 2l i te mlodsze od urodzenia spi z bratem w pokoju.Jak dla mnie lekki niewypal bo mlodsze czesto budzilo starszego,a to wiadomo niewyspane no i musiala latac po chacie,zeby nakarmic to mlodsze....choc ludzie zyja w kawalerkach w 4-5 osob i nie narzekaja![]()
Hej Dziewczynki!
Wpadłam sie pochwalić ze z bioderkami Blanki juz wszystko ok-byłyśmy dzisiaj na kontroli. Jeszcze tylko na noc dawać kocyk. Ogólnie jest duża poprawa
Elbra dużo zdrówka!!!
Aluśka gratulujemy, zdolną masz córeczkę!
moja spi w sypialni z nami ale w swoejej kolysce
pozniej bedzie spala razem z ignacym w ich pokoju
ja dzisiaja jakas padaka, ide zrobic sobie kapiel z olejkami i mykam do lozka
A ja się pochwalęmoje drogie dziecko przekręciło się pierwszy raz dzisiaj z plecków na brzuszek :-):-):-)
Aha!i najwazniejsze , dzwonilam do Bartoszyc i w niedziele jedziemy z mala tam na ta rehabilitacje:-)nie bedzie nas tydzien, o ja ... tydzien bez BB:-(
No jak się wali to wszystko Byłam dziś u lekarza bo mały zaraził się odemnie. Ja już całkiem ledwo żyje a Piotruś ma lekki katarek i kaszelek. Na szczęście narazie to nic groźnego, mam nadzieję, że nic mu się z tego nie rozwinie.![]()
Hej Dziewczynki!
Wpadłam sie pochwalić ze z bioderkami Blanki juz wszystko ok-byłyśmy dzisiaj na kontroli. Jeszcze tylko na noc dawać kocyk. Ogólnie jest duża poprawa![]()
widze ze sparawa spania ....
no to moze pytanie ... u kogo dziecko spi w lozku rodzicow , u kogo we wlasnym lozeczku ale w sypialni rodzicow , a u kogo w oddzielnym pokoju
:-)Czyli moja wichura idzie do WasBo u mnie tak wialo,ze prawie antene zerwalo
![]()