Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale na pewno będzie jutro wszystko ok
Trzymam kciuki:-)
Bira genialne Lubelskie Full
Beatko przy dwojce dzieci łatwiej o chorobe-jedno zaraża sie od drugiegoAle na pewno będzie jutro wszystko ok
Trzymam kciuki:-)
A właśsnie jak długo i ile razy wasze dzieci śpia w ciągu dnia? Beata napisała że zwykle 3 godz. U mnie nigdy jeszcze Banka w ciągu dnia 3 godz nie spała. Jak prześpi w sumie dwie to jest cud. A ostatnio śpi 2 razy po pół godz. Jest po południu już strasznie marudna ale nie moze zasnąć. Nawet na spacerze nie spi dłużej niz godzinę. Ma tak czujny sen w dzień ze każdy szmer ja budzi. W nocy za to nadrabia i śpi od 19 do 9 rano z dwoma karmieniami przez sen. Nie wiem czy to normalne zeby dziecko miało aż tak długie przerwy w dzień bez spania (5godz)? I widze po niej ze jest śpiąca, zmęczona i przez to marudna ale nie umiem i nie wiem co mam robić zeby spała w dzień![]()

...jak ty to robisz? Jak Piotruś spi to ma idealną cisze, czy nie przeszkadzają mu noramalne domowe odgłosy?
wzielam tabletki ale nie pomagaja

U mnie to wygląda mnie więcej tak:
Wstajemy ok 7,30 potem mały idzie na drzemke o 9,00 i spi ok 1 do 1,5 godzinki.
Potem zabawa itp potem zasypia po jedzonku ok 12,30 i śpi tak do 15,00 potem znow zabawy itp i potem nastepna drzemka tak ok 17 do 18 lub 18,30.
no a potem to już o 20,00 kąpanko i jedzonko i spanie.
Mniej więcej codziennie wygląda to tak samo.
U mnie zaraz widze kiedy Piotruś jest śpiący bo zaczyna mruczeć;-)
I wtedy kładę go spać i generalnie zawsze po chwili zaśnie
Także u mnie odpukać nie ma problemu ze spaniem![]()