Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kunda powodzenia ;-)Ja sie witam i zmykam bo Adas ma dzis rehabilitacje a potem mamy wizyte u neonatologa:-)
Witaj SylwiaDziendobry mamcie,zaraz ide robic kawke i troche ogarnac katy poczytam co uwas pozniej.
U nas tez dzis ładna pogoda wiec tez sie dzis na spacer wybierzemy z DorimA ja wpadłam powiedieć dzień dobry i zmykam na spacerek, bo u nas dziś pięknie:-)
Elbra to wychodzi jakieś 5 godz...jak ty to robisz? Jak Piotruś spi to ma idealną cisze, czy nie przeszkadzają mu noramalne domowe odgłosy?
Blanka zupełnie nie ma stałych godzin spania a wiem ze powinna. Raz chce jej sie spać o tej a na nast dzień o innej godz. A jak chce ją zmusić do spania o określonej godz to ta śmieje sie w najlepsze i za nic nie zaśnie...co za dziecko..
Bira juz to kiedyś widziałam
Niezły przebój no nie hehhe lałam ze śmiechu.
Pierwsze jajo zniósł drugie jajo zniósł trzecie jajo zniósł a potem zdechł oj co za pech hehehhehe
elbra u nas jest prawie identycznie
mam prawie taki sam tryb spania dzieciaczków :-)Też wiem kiedy jest senny,wtedy kłade go w lozeczku na boczku daje pieluszke przytulic,puszczam 1 raz pozytywkę i dziecko spi,tak sie ładnie nauczył.
Beata zycze zdrowka dla maluchow, oby sie nie rozchorowaly.;-)
Wisienka 100 funtów nieźle co sobie kupisz?

Amanda obudziła się na amciu koło 3.00 a następnie po 8.00

Wisienka 100 funtów nieźle co sobie kupisz?

Wisienka powodzenia jutro na szczepieniu![]()
U nas szczepienie jutro. O le nie będzie już bakterii w siuśkach, ale dzisiaj am iśc do kontroli.
Współczuję bólu głowy. Najleiej się położyć zdrzemnąć, ale przy takim maluchu troche ciężko;-)
:-)Ja sie witam i zmykam bo Adas ma dzis rehabilitacje a potem mamy wizyte u neonatologa:-)
Witam
U nas sloneczko ze sniegiem
Moje pranie na dworze chyba nie wyschnie![]()

Dzień dobry Kobitki
My już po spacerku:-) wiatrzysko wieje mało głowy nie urwie ale jakoś wytrzymaliśmy![]()