Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MAMY ZEBA!!!!
jednak przebil sie
Kunda
o kurcze, macie cwiczyc? No faktycznie masz ladnego klocka, my sie jutro dowiemy ile wazymy![]()
Gratulacje dla syneczka :-):-):-)Dzień dobry.
Wpadłam na chwikę, bo zaraz idziemy na szczepienie. Mam nadzieję, ze gwiazda obudzi się w dobrym humorze;-)
Ja tez tego uzywam i ten plyn do plukania jest dla dzieci.Tak wiec sie nie martw.
A ja sprzatam szybko jak moge bo za godzine mam pielegniarke w domu,wlasnie maz mnie o tym poinformowal
mam nadzieje,ze przywiezie wage ze soba
Barszczyk czerwony juz ugotowany i jestem tez w trakcie robienia salatki
Perszing dzis ze mnie
Mateuszek sie nudzi i postekuje w lezaczku
Ja prasuje dzieciowe rzeczy bo ladnie nie umiem rozkladaca nienawidze jak chodza w pogniecionych ciuchach.
Ale dzis wieczor maz bedzie prasowal-wczoraj obiecal
Tak wiec wypiore jeszcze dzis ze 2 pralki ciuchow,zeby sie nie nudzil![]()

wasi mezowei prasuja .......wooooooooooooooooooooooooo.......mojemu by to nigdy do glowy nie przyszlo ,predzej oddal by do pralni zeby uprasowali ..... moj maz to taki oswojony 'maczo'
ale w końcu go przekonałam no i pewnie dzisiejsze prasowanie też bez wymówek się pewnie nie odbędzie ale cóż
jakoś to wytrzymam
i wyjdzie na moje 
dajcie na luz :-) czy z plynem czy bez ale i tak widac ze ciuchy nie sa wyprasowane...Wisienka nie linczuj :-)
ja prasuje wszystkie nasze ubrania...czasem robia mi sie gory prasowaniaale ubrania musze miec pieknie poprasowane i ulozone bo inaczej mi sie nie podobaja
![]()
a tak pozatym to juz wiemy ze ty to perfekcyjna pani domu i musisz miec wszystko posprzatane i poprasowane :-):-) chcialabym taka byc, ale nie umie, za leniwa jestem 

Lilka popieram:-) skoro ja nie wyjde w niewyprasowanej bluzce czy spodniach to moje dziecko też nie;-)

wasi mezowei prasuja .......wooooooooooooooooooooooooo.......mojemu by to nigdy do glowy nie przyszlo ,predzej oddal by do pralni zeby uprasowali ..... moj maz to taki oswojony 'maczo'

:-):-)