Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeżeli chodzi o masę ciała to 51 centyli, a wysokości 91 centyliTo powiedz na ktorym on jest teraz centylu?
A to,ze co ciaza dziecko wieksze to ponoc udowodnione naukowo...tylko u mnie sie nie sprawdzilo bo Antek wazyl juz 3560![]()
ale może tak być że udowodnione naukow
i tylko na tę niedzielę mam załatwioną opiekę nad Michałema to Mirka z ciebie rozpustnica tak sama podziel się z namiboze jak to super muóc z czystym sumieniem pic ... wlasnie sobie popijam szampanika
kupilam sobie dzis 02l , meza nie ma ... a ja sobie popijam

Dobrej nocki AluśkaTrzymajcie się Kobitki może jeszcze do Was zajrzę a jak nie to Dobrej nocki i kolorowych snów życzę:-);-)

siedzial mi na kolanach no i slyszalam jak poszedl baczek, ale nic, maly mi zaczyna plakac a ja go probuje przystawic do piersi i uspokic, ten coraz bardziej placze a ja dalej go trzymam na kolanach i pewnie dalej bym trzymala tylko ze poczulam cos mokrego na spodniach 
myslalam ze sie spocil lub ew. zsikal a tu taka wielka zolta plama na moich spodniach i jego ubranku na plecach ze szok 
tez nie wiedzialam za co sie zabrac :-) :-)
chyba po gruszce go tak wzielo bo wczesniej az tak to mi nigdy nie robil, no i gruszki wczesniej nie jadalamwiem ze zly watek ale.......... ile macie biutelek ??? bo ja
1 do herbatek 150ml , 1 do soczkow 150 ml , 2 do mleka 300 ml no i w zapasie 2 250ml do mleka
Witam sie.
Dzis bylismy na wazeniu.Mlody wazy 7300.
Strasznie nie podobala mu sie pielegniarka,co ja zobaczyl to wpadal w histerie
W koncu wiem gdzie znajduje sie moja przychodnia ;-)
jeżeli chodzi o masę ciała to 51 centyli, a wysokości 91 centyli
a z tym co ciąża to większe dziecko to się śmiałamale może tak być że udowodnione naukow
lę urodziłam w końcówce 39 tc ale że poród miałam ustalony na ten dzień to nie wiem ile by ważyła pod koniec 40.Koloska pewnie by była ale nerki mi siadały już i zaszantażowałam mojego gina i powiedziałam że albo dzisiaj rodzę albo wcale
i tylko na tę niedzielę mam załatwioną opiekę nad Michałem