Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie gdzie wy dziewuchy się podziewacie?
Tylko my z Women podtrzymujemy teraz to forum
jak mam chwilkę to pustki po 22 to ja już śpię bo z nockami różnie bywa a 2 karmienia są jak nic
Tak z innej bajki nie na tym wątku ale zapytam krótko jak się nazywa kleik kukurydziany do zagęszczania i jakiej firmy kupiłyście bo szukałam w Tesco i nie znalazłam
women .... zapp dlatego ze jest malutki ... na czas jak maly zacznie juz pomalu chodzic ale jeszcze bedzie potrzebna spacerowka , szczegolnie na lotniskach
czesc
dzis mialam kryzys
bylam w trasie od 6.00 do 18.00 i zanim wrocilam z malym do domku (jak odebralam go od babci) to byla juz ok 19.
W domu syf, maly jakis rozklejony, marudny a ja zmeczona na maxa..... cycki bolace, mleka w nim na masakre, stanik caly zapaskudzilam bo przelewalo mi sie .... maly malo zjadl przed snem
teraz ledwo na oczy patrze...............
ratunku, zmeczona jestem, nawet nie mam sily czytac co u was :-(
Larvuniu to rzeczywiście cały dzionek ci zleciał co do cycków to moim zdaniem powinnaś w ciągu dnia ściągać pokarm bo raz że będziesz go miała za mało na wieczór a dwa możesz jeszcze sobie narobić jakiegoś zapalenia piersi.czesc
dzis mialam kryzys
bylam w trasie od 6.00 do 18.00 i zanim wrocilam z malym do domku (jak odebralam go od babci) to byla juz ok 19.
W domu syf, maly jakis rozklejony, marudny a ja zmeczona na maxa..... cycki bolace, mleka w nim na masakre, stanik caly zapaskudzilam bo przelewalo mi sie .... maly malo zjadl przed snem
teraz ledwo na oczy patrze...............
ratunku, zmeczona jestem, nawet nie mam sily czytac co u was :-(