Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czesc
dzis mialam kryzys
bylam w trasie od 6.00 do 18.00 i zanim wrocilam z malym do domku (jak odebralam go od babci) to byla juz ok 19.
W domu syf, maly jakis rozklejony, marudny a ja zmeczona na maxa..... cycki bolace, mleka w nim na masakre, stanik caly zapaskudzilam bo przelewalo mi sie .... maly malo zjadl przed snem
teraz ledwo na oczy patrze...............
ratunku, zmeczona jestem, nawet nie mam sily czytac co u was :-(
Dzień dobry!!!
A ja chora z temperaturą się obudziłam i zawalonym gardłem oj już nie pamię tam kiedy byłam, chora
Piękne słoneczko mamy a zapowiadali deszcz oby dalej nam świeciło
hej ja sie witam tak szybko i ide jeść śniadanie
Jestem choraaaaakurde i mnie też złapała choroba
nos za pchany po same czoło masakra . mam nadzieje że Kacper się nie zarazi bo w czwartek mamy szczepienie ...:-
-
-(
Dziewczyny mam pytanie czy Wasze maluchy miały wszystkie USG bioderek i dostały skierowanie do ortopedy??
Dziewczyny mam pytanie czy Wasze maluchy miały wszystkie USG bioderek i dostały skierowanie do ortopedy??
tutaj w Norwegi usg bioderek nie robia,ino lekarz sprawdza,a jak cos mu jest podejrzane lub jesli w rodzinie byly przypadki to wysyla na usg
u nas wszystko ok
zas w polsce przy Mili usg po urodzeniu i kontrolne w 3 miesiacu zycia
zadnego skierowania do ortopedy nie mielismy bo wszystko bylo super
jesli masz skierowanie tzn. ze lekarz robiacy usg mogl znalezc jakas nieprawidlowosc.....
u nas przypierwszej i drugie wizycie u pediatry bylo robion usg bioderek ... tu to standart , tak jak badanie sluchu
Bira to super że się wyspałaś ja też od razu świat jest piękniejszyCześć:-)
Dziewczyny wyspałam się:-):-):-) poszłam spać o 21, Inga obudzła się o 1 na jedzenie, którego zjadła tyle co kot napłakał a później dopiero o 7:-) Normalne jestem wniebowzięta.
Women, super, że z Doriankiem lepiej.
Beata, kuruj się, trzymaj się ciepło:-)
Wisienka, Beatka, Elbra, myślę, że to nie te bakterie, ale nie zaszkodzi mi sprawdzić. Jutro zaniose siuśki do analizy.
Anulka, nie zastanawiaj się, tylko rezerwuj wakacje:-) Z takim maluchem to sama przyjemność. Jedyne co nam odradziła znajoma, która prowadzi biuro podróży to kraje arabskie, ale moja kumpleka ma wykupione już wczasy z dzieckiem, które urodzi się dopiero w maju;-)
Co do wózka ja mam x-adventure. Gondolka super, a ze spacerówką dopiero zobaczymy. W wakacje chcemy kupić parasolkę... ja chcę quinny zapp, a mąż ma jakieś chicco upatrzone. Zobaczymy, ale to dopiero kupię jak pojadę do niego na wakacje do Holandii:-)

Pusia u nas jest sponsorowane Usg przez prezydenta Gdyni i ze skierowaniem od pediatry każde dziecko ma robione ok 6 tygodnia tak samo było w przypadku MichałaDziewczyny mam pytanie czy Wasze maluchy miały wszystkie USG bioderek i dostały skierowanie do ortopedy??

Hej
Women ma opis na gg ze z Doriankiem gorzej :-(
Women odezwij sie i napisz co sie dzieje???
Ja mam humor skopcony...moze pozjniej napisze dlaczego.![]()

bo zapowiadali szaro-bury dzionek