Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak z filmu :-)
Na razie ukrywam ich lichotę lekko je podkręcając na termoloki. Normalnie sypię się 

Beata z powodu tej obcej baby to ja valium potrzebuje
napisalam jej maila,bo zwalania sie z pracy,i pytalam jej sie co dalej robi?
no i okzalo sie ze ona chciala do nas przyjechac,bo maz ja tak nakrecil jak tu byla... o co mielismy wiele klotni,bo ja nie chce mieszkac z NIKIM oprocz meza i dzieci...
no i w mailu przeczytalam ze ''zostala na lodzie''
jakby byla dobrym obserwatorem to by widziala ze ja jej nie chce,ale nie umialam powiedziec w twarz...zreszta wydaje mi sie ze widziala,bo ja tematu nie poruszalam a jak byla mowa o tym to sie nie oddzywalam!!
pozatym powinna spystac sie mnie co ja o tym mysle a nie sluchac tylko swojego syneczka!!!
poprostu widziala napewno ze ja nie chce a ze ona chce to mnie olala...bo ja na jej miejscu bym sie zapytala corki syna co ona o tym mysli!!
a wogole to to byla PROPOZYCJA ktora przemyslamy a nie od razu decyzja ze CHCEMY CIE!!!
qrwa zaraz eksploduje
dzisiaj jak maz przyjedzie z pracy to u nas jest wojna swiatowa!!!!!! bo mowilam mu po jej wyjezdzie by sprawe odkrecil to NIE!!!!!
dzis zginie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo przez niego bede najgorsza w rodzinie!!!!!!!!!!
Nie wiem co one maja ale potrafia byc jak wrzód na .......
Karina podobne mamy te bujaki![]()

Beata u nas to chyba ząbki wychodzą że tak marudziAluśka dzięki Twojej Amandzie również bo też macie z tego co doczytałam jakieś problemy?
a u moich rodziców to pewnie zmiana klimatu tak negatywnie na nią podziałała
ostatnio również miała lekki katarek i trochę pokasływała ale już jej przeszło 
super wyszła Oleńka w bujaczku i w kombinezonku też 
Kunda super że z Adasiem coraz lepiej oby tak dalejWitam!
U mnie Adas powoli wraca do normy tzn zaczyna jesc, choc jest jeszcze troche markotny ale wczoraj pozwolil mi umyc dwa okna:-) wiec nie jest zle:-)
Na nogach dzis od 6 bo moje pociechy o 5 rozpoczeły dzien ale był jeszcze tata wiec on sie zajmował a potem jak juz poszedł to trzeba było wstac
;-) Beata dużo zdrówkaDzień dobry!!!
A ja chora z temperaturą się obudziłam i zawalonym gardłem oj już nie pamię tam kiedy byłam, chora
Piękne słoneczko mamy a zapowiadali deszcz oby dalej nam świeciło
nie daj się chorobie 
Pusia szybkiego powrotu do zdrówkahej ja sie witam tak szybko i ide jeść śniadanie
Jestem choraaaaakurde i mnie też złapała choroba
nos za pchany po same czoło masakra . mam nadzieje że Kacper się nie zarazi bo w czwartek mamy szczepienie ...:-
-
-(

sabina super wymiary ma Kacperek jak prawdziwy modelja tak na szybko nie czytając przepraszam;-( my po szczepieniu..
Kapik waży 6400;-) od urodzenia podwoił swoja wagę wiec pięknie:-)
głowka- 42 cm
Klata:-) 44 cm
to tyle jadę dalej załatwiac sprawy...buuu:-(

Dziewczyny mam pytanie czy Wasze maluchy miały wszystkie USG bioderek i dostały skierowanie do ortopedy??

jolie współczuję bo wiem co to znaczyWitam.
Tymek na spacerze z babcią a u sąsiadów nad nami zmieniają drzwi, czuję jakby ktoś mi w głowie dziurę wiercił!!!![]()
u nas też ostatnio sąsiedzi drzwi wymieniali i w mieszkaniu nie dało się wytrzymać od tego hałasu 

Karina ja będę siedzieć do roku a przynajmniej taki mam zamiarWczoraj widzialam sie z moja Dyrektorka i chcialaby zebym wrocila juz do pracy
powiedzcie dziewczyny do kiedy chcecie siedziec w domu z waszymi szkrabami?????
Ide nakarmic Musia i zmykam troche na spacerek jego dotlenic i pozbywac sie moich kilogramow;-)
POZDRAWIAM WAS
KARINA
ponieważ nie wyobrażam sobie żebym mogła zostawić komuś mojego szkraba a zwłaszcza mojej teściowej