Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilka no i super sprawa załatwionadzieki dziewczyny za slowa otuchy
Wisienko mama K. jest mloda,wiec jesli bysmy ja chceili do pracy to musielibysmy jej placic zus by dostala emeryture kiedys
a jak to jej mwoilismy,no bo ja tez to nie wiedzielismy ze cos jest w drodze
przykro mi z powodu kolegi.....gdy umiera mlody czlowiek zawsze to duza strata i bol.....wiem cos o tym bo dwoch moich bliskich przyjaciol niestety nie zyje......:--
-( jeden mial 18 lat drugi 21........
jestemy po rozmowie i stanelo na moim....wiec mam tesciowa z glowy....bede ino obgadana w rodzinie![]()

Beata a wiec jutro zadzwonie do przychodni i zapytam czy teraz przyjsc na posiew czy po zakonczeniu antybiotyku
Co do dostepu to ja jestem jak najbardziej ZA!!!:-)
Wisienka ty masz taką dobrą pamięć?????
Ja dziś sie zastanawiałam kiedy miałam termin do przychodni rehabilitacyjnej ale nic mądrego sobie nie przypomniałam i teraz mnie przestraszyłaś ze to jutro.
Rano wstane i zadzwonie zapytać.
Ale ze mnie pierdoła!!!!!Ale ide ide wole byc pewna.
Dorianek wykąpny i najedzony (zjadł 50ml sam i 40ml przez strzykawkę) spi od 22 po antybiotyku,narazie od rana bez wymiotów.
.Dobrze że chociaż zaczął ci jeść.
No ja też nie mogłam wieczorem nie wiem co się stałoMy tez juz na nogach i wogole od wczoraj miałam problem aby wejsc na bb:-(
może faktycznie jakieś zapalnie????ale na pewno trzeba to sprawdzić

posiedziałam z nim niecałą godzinke i zasnał teraz obudził sie o 6.00 ale jeść nie chciał troche pobaraszkował i znowu zasnał.
wczoraj z samego rana dostałam ale jest inaczej niz przed porodem bo mnie nic nie boli ani piersi ani brzuch ( a odczuwałam to dość mocno)
ale z tego się nie ciesze.......
Karina ja mam tak samoWłasnie poszłam robić sniadanko i przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz jakiś czas temu pytałam Was o miesiaczke czy juz macie no i wywołałam wilka z lasuwczoraj z samego rana dostałam ale jest inaczej niz przed porodem bo mnie nic nie boli ani piersi ani brzuch ( a odczuwałam to dość mocno)
Pozatym zawsze na okres wysadzało mi brzuch i czułam że zawsze pare kilo przybywało a po miesiacznie ubywało a teraz mam wrażenie że tez nic sie nie zmieniło:-)z czego się ciesze no chyba ze te moje nadprogramowe 10 kg to juz uzupełniaale z tego się nie ciesze.......
Zmykam robić śniadanko i męża z łozka wywalić
POZDRAWIAM
KARINA
dodam jeszcze ze pogoda dzis u nas nędzna i bierze mnie tez jakies przeziebienie
gardło boli i katarek ale moze przejdzie
Sabino gdzie jestes?
Ja stukam sie kawką......