Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
krecik ........... masz ubaw moim kosztem
ok no trudno:-
-D

dziękujęAluska, trzymam kciuki za Amande, biedactwo:-(
;-)
Niunia ucałowana :-)Aluśka strasznie mi zal malutkiej,biedna kruszynka......Ucaluj ja od e-cioci![]()
Wisienka mały model Ci rośnie :-)Witam
A my juz wrocilismy z kliniki, bylam sie zobacyzc z health visitor i przy okazli zwazylam i zmierzylam malego, bo ostatnio sie wystarszylam
no i maly wazy 6.76 a obwod glowki ma 42.5 wiec rozmiary idealne, obwod glowki i wage ma na tym samy centylu :-):-):-)
ja też ....mirka ja tez zaraz po porodzie glodna sie zrobilam![]()

;-)....Natan..... pierwszy raz się spotkałam z takim imieniemco do imienia Natan to chcialam tak dac na imie Dorianowi ale jednak zostal Dorian i siora podchwycila i bedzie Natanek,mnie sie bardzo podoba
fajne takie oryginalne :-)
;-)....pierogi ruskie.... pychotaA teraz ide robic obiad.
czyli kupne pierogi ruskie i cebulka tonaca w tluszczu![]()

ile wasze dzieci pija mleka na raz ?? ma opakowaniu pisza ze 180ml ale moj maly to tylko na noc tyle zje i w sumie tez nie do konca
Kurcze na miesiąc moja siora rodzi juz sie doczekać nie mogę
Ale brzuszka prawie wogole u niej nie widac,przytyła 5kg hehe nie to co ja 26kg hehe
Wybrali imie NATAN

Witaj Kreciku, Ty powinnaś dostać zdrowy ochrzan za to zaniedbywanie nas;-) Zaglądaj tutaj częściej kochana:-)
Znalazłam dziś kobitę do sprzątania:-) Zrobiam test na mieszkaniu mojej mamy;-) Wszystko błyszczy, także w sobotę zaczyna u mnie:-) Tyko muszę się ewakuowac nankilka godzinek z domu, bo będzie myła od razu okna i sprzątała balkon. Ale się cieszę:-) Wreszcie trochę sobie odpocznę:-)

Znalazłam dziś kobitę do sprzątania:-) Zrobiam test na mieszkaniu mojej mamy;-) Wszystko błyszczy, także w sobotę zaczyna u mnie:-) Tyko muszę się ewakuowac nankilka godzinek z domu, bo będzie myła od razu okna i sprzątała balkon. Ale się cieszę:-) Wreszcie trochę sobie odpocznę:-)

;-)

bo leser jestem i sie nie bierzmuje.....
a nie mam kogo innego wziasc, tzn mam ale niechce
aby przymknal oko :-):-)
niechce wtopic i kupic zlego rozmiaru bo niestety ale adaski dla maluchow nie sa tanie