Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beatko najgłośniej to pewnie ze mnie![]()

ale naprawdę pozytywnie

Beatko
uratowalas moj obiad!! Siedzie i dumam co mam zrobic, bo w lodowce swiatlo no i nalesniki mi podsunelas;-)

Kurde laski...już któraś wcześniej pisała, że będzie miala kobitkę do sprząania. co wy macie takie duże chaty czy co?;-)
Mam pytanko. Czy czasem podnosicie już swoje pociechy za rączki do siadania???![]()
No dobra teraz trochę popiszę sorry jak kogoś pominęłam ale jestem normalnie tak wykończona że kawa od rana leży a ja jej zapomniałam wypić
Pojechałam do lekarza ze sobą czekałam ok 50 mni mimo iż byłam pierwsza tak mnie nerw brał ale mam niewielkie zmiany w oskrzelach i prawie już nie mówię mam takie zapalenie krtani, dostałam antybiotyk.Poczekam jeszcze do jutra jak będzie gorzej to wezmę.Z Olą też popołudniu u pediatry byłam bo ma duszności od kaszlu ale osłuchowo jest lepiej.Moja mama wczoraj została z dzieciakami i przez bitą godzinę Olka tak się darła jak wyszłam że mama już chciała po mnie dzwonić bo nie dawała sobie rady a co dziwne zaczęła płakać jak zobaczyła mnie ubraną w płaszczu gotową do wyjścia masakra.Wróciłam po 23 bo na kolację zostałyśmy z kumpelami zaproszone a Ola jak babcia wyszła obudziła się i musiałam z nią leżeć w łóżku trzymała mnie za palec prawie całą noc.Jestem ciekawa jak będzie potem ale muszę częściej ją zostawiać z babcią bo niedługo to wysrać sama się nie będę mogła.
Dieciaki już usnęły a tego posta już od 3 godzin piszę dzisiaj mam dość już tego dnia
Witam,jestem tu nowa,przeszukuję Internet w poszukiwaniu dań dla córeczki,która urodziłasię 6 listopada,może wy coś wiecie?ile wasze niunie ważą?bo moja 6200 gram

....nie za bardzo jednak jej się to podoba ale cóż jak mus to mus 

Beatka nie masz za co przepraszać;-) przecież właśnie o to chodziło żeby się pośmiaćPrzepraszam Aluśka ale takale naprawdę pozytywnie

jolie dziękuję bardzo :-):-):-);-);-)Aluśka, bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurce, trochę doroślej, bo z długimi włosami jak nastoletnia mama ;-)