Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moze tez sie doczekamy jej zdjecia ;-)

Jolie ty nie masz bierzmowania? a ja myslalam ze ty to najwieksza z nas katoliczka i masz wszystkie sakramenty po tym co pisalas na zamknietym![]()

Teraz jak juz tak troche sie wkrecilam powtornie w bb to nie mysle tyle o moich dolkach! Dziei wam dziewczynki!!!
Wisienko ja 1 lub 2 razy dziennie z pozycji leżącej do siadu za rączki Olę unoszę ale takie zalecenia od pediatry i neurologa generalnie jest ok ale jest b.leniwa i muszę trochę z nią poćwiczyć no i chodzenie bo jedną stópkę podkurcza ale myślę że to indywidualna sprawa ma czas do około 6 miechawitam
kurcze tak was czytam o tym podnoszeniu i nie zabardzo rozumiemciagniecie maluchy normalnie za rece czy jak
jakas niekumata jestem
ja malego jak podnosze to swoje dlonie pod pachy wkladam. Do siadania jeszcze nie ukladam bo slyszalam wiele opini ze do 6 m-ca nie powinno dziecko siadac. Czasem tylko biore go na kolanka i robie konika jak nic innego juz mi nie pomaga go uspokoic, bo bardzo to lubi :-):-)
Karina ja ci nie powiem ktore najladniejsze, cos strona mi sie wolno dzis laduje
Beata super ze goraczki juz nie masz
Jolie ty nie masz bierzmowania? a ja myslalam ze ty to najwieksza z nas katoliczka i masz wszystkie sakramenty po tym co pisalas na zamknietym
a propo fotek Nov mama to mnie najbardziej rozbawila fotka women i mirki
dzisiaj juz nam odeslali Dannego paszport i Davida akt urodzenia z biura paszportowego i nic wiecej nie napisali, wiec mam nadzieje ze tym razem uznali te fotografie i wkrotce przysla malucha paszport :-):-):-)
juz sie tak nie moge doczekac jak polece do Polski, ze masakra!!! a przez dziecko i jego brak paszportu jestem tu uwizana
u nas dzis sliczna pogoda, ide wziasc prysznic, doprowadzic sie do porzadku i spadam na spacerek :-):-)

Lilka ale te twoje dziewczyny to śpiochy my o 5,40 pobódka, kupa , mycie i amciuhelo
dziewczyny ja dzis wymiekam
juz nad ranem glowa mnie zaczela bolec,co sie obudzialam mnie bolala,dzieciaki dzis ladnie spaly,Milenka do 11.30a Hania prawie do 12
no wiec pospalam sobie dzisiaj jak nigdy,ale glowa naparza mi nadal
mimo ze jestem na ibupromie,bo paracetamolu nie mam ....

Sabinko o jaki ładny Kapik w podpisie taki nowywpadłąm sie tylko zameldować:-)
gotuję obiadek i mykam do fryzjera....
miłego popołudnia:-)
potem poczytam co u was:-) przepraszam:-(

Rozmowa działa cuda ale nie jedna