Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wlasnie nie wiem co jest przyczyna ona w sierpniu 2007 miala operacje i wycinali jej przydatki czy jak to sie nazywa zenskie i z prawej strony przez cala dlugosc(a jest to jamniczek) sutki bo jak sie okazalo m.in miala guzy nowotworowe.Lekarze widzieli je tez z drugiej strony i tez pozniej mialaby wszystko wycinane moze to cos z tym zwiazane:-(
Generalnie od niecalego tygodnia sika mi chociaz wychodzi na dwor jest smutna,leci jej krew( sadzilam ze to cieczka ale nigdy tak mocno jej nie lecialo) no i od 2 dni nawet jak wypuije wode to wymiotuje.
Dlatego nie bede czekac na swojego mezulka bo mi szkoda psiurki i jade zaraz do weterynarza.
EHHH szkoda tych zwierzaczkow i jeszcze musze dac na operacje swoja fretke.
KARINA

mam uczucie tak jakby jedzenie zatrzymywało mi się w połowie drogi między żołądkiem a przełykiem 
do tego dziwne uderzenia gorąca ( może to menopauza 
) jestem poza tym zmęczona bo mała wstała o 5.40 i nie chciała spać aż do teraz bo właśnie mi padła 
używaliśmy.. fakt że tylko gumki ale uważaliśmy....
Przeżyjesz, pytanie tylko w jakim stanie psychicznym będziesz po wszystkim ;-)Mezus wyjechal,wroci jutro o polnocy
Pierwszy raz zostaje samiutenka z dwoja lobuzow.Mam nadzieje,ze przezyje![]()

Beatko a tak wogóle to jakie są objawy takiego zatkanego kanalika:-( bo ja to jakas ciemna jestem..:-(
ZDRÓWKA JESZCZE RAZ WSZYSTKIM CHORYM DZIECIACZKOM I ICH RODZICOM:-baffled:
Kunda dzięki właśnie tak słyszałam że się to tak odbywa oby nas to ominęłoBeatka robilam w szpitalu okulistycznym w katowicach na chirurgi dnia jednego tam robia to hurtem raz w tyg...i anesezjlog był ale dzicie i tak strasznie płacza bo rodzicow wypraszaja bo malo miejsca a dzieciaczki głodne i wogole ale zaraz po zabiegu jak dostaja butle to sa szczesliwe:-)

Anineczka no już piszę:Beata jakies wiesci z frontu?
Ja nie moglam zasnac w nocy.Wogole ostatnio mam wielkie problemy,zeby usnac.Krece sie i wierce.W ostatecznosci zasypiam kolo 2-3 w nocy a tu juz o 7 pobudka.
Ehhh,... jakies pomysly na bezsenne noce?
Tak mi ulżyło że jestem jak flak do tego Michał jest jeszcze nieznośny od 2 dni tak mi daje popalić że wymiękam.Ja mam super żywe dziecko aż ryczeć czasami się chce.:-(

Aluśka oby ci przeszło ale to chyba ta grypa jelitowaCześć Mamcie
Czuję się średnio dobrzemam uczucie tak jakby jedzenie zatrzymywało mi się w połowie drogi między żołądkiem a przełykiem
do tego dziwne uderzenia gorąca ( może to menopauza
) jestem poza tym zmęczona bo mała wstała o 5.40 i nie chciała spać aż do teraz bo właśnie mi padła
Raczej w ciąży nie jestem / nie mogę byćużywaliśmy.. fakt że tylko gumki ale uważaliśmy....
![]()

ale robi się już chlapa fuj pogodaDzień Dobry!!!
Aluśka oby ci przeszło ale to chyba ta grypa jelitowa![]()
.....albo zupa teściowej mi zaszkodziła ...bo zrobiła wczoraj.... pomidorówkę z ziemniakami
i nic później nie jadłam oprócz tej zupy więc może przez nią... tyle tylko że do dzisiaj chyba było by już wszystko w porządku .... 

Beata też tak myślę.....albo zupa teściowej mi zaszkodziła ...bo zrobiła wczoraj.... pomidorówkę z ziemniakami
i nic później nie jadłam oprócz tej zupy więc może przez nią... tyle tylko że do dzisiaj chyba było by już wszystko w porządku ....
![]()