E
ELBRA
Gość
Wesołego Alleluja
Zerknijcie na stronke poniżej:
kartkiflash.pl \ Święta \ Wielkanoc \ Życzenia od kurczaczka
Zerknijcie na stronke poniżej:
kartkiflash.pl \ Święta \ Wielkanoc \ Życzenia od kurczaczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
W sumie do tej pory nie chodzi tak jak powinien szlak mnie trafia, bo te patafiany nie potrafią tego naprawić... ciekawe za co ja płacę
Nadrobiłam trochę po łebkach, bo straszne się rozpisałyście:-) Poza tym jakoś sobie u nas leci:-) W środę byliśmy z mężem i bratem w kinie na Mgle... masakra. Nie wiem w którym miejscu to miał być horror
Uśmiałam się jak na Lejdis;-)Poza tym opierdzelam się na maksa... a co;-):-)aha i mam pytanko... czy wasze dzieciaczki juz umieja sie obracac z brzucha na plecki i odwrotnie??moja jeszcze nie:-(

Kto robi świeta w domu?
Bo mnie to czeka.
Babcia kiepsko sie czuje,siora za 3 tyg rodzi wiec obowiazek spadł na mnie,dobrze ze to tylko sniadanie i obiad.
na obiad ale planuję się zmyć po 2 godz.;-) a w poniedziałek chcemy gdzieś sobie pojechać, ale to zależy od pogody. Jak będzie kiepsko to gnijemy w domu:-)aaa i chcialam napisac ze wczoraj polozylam Doriana wczesniej niz zawsze bo o 19.30juz spał a zawsze kladłam go okolo 20 i rowniez przespał cała noc.dopiero o 6 dałam mu mleko przez sen.
to jest normalne ze on wytrzymuje cala noc bez jedzenia?
:-)
W ciąży zrobiłam sobie wszystkie zęby, ale teraz powinnam iść się sprawdzić...