Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
WESOŁEGO ALLELUJA!
karina rozumiem cie jesli chodzi o pieseczka, ja tez jestem do mojego przywiazana, owczarek niemiecki, ma 11lat i jest juz bardzo chory, ledwo widzi i chodzi , mieszka z moimi rodzicami, ehh tez jak pomysle ze mialoby go nie byc to serce peka, ale nie moge patrzec jak cierpi:--(mam nadzieje ze twoja suczka wyzdrowieje szybko
troszke lepiej ale dalej jest zatkany jeden kanalik na piersi
wlasnie z mezem zrobilismy nasza swieconke, koszyczek wyszedl nam super -jak na pierwszy wspolnymala spi od 19tej wiec mamy wieczor dla siebie, och jak ja to lubie:-)ogladamy ostatniego samuraja na tvn i jemy kolacyjke-kanapki z jajkami
hehe tak swiatecznie
Ja ze swoim i maluszkiem wczoraj bylismy u znajomych pierwszy raz po porodzie bylo fajnie.Dobry wieczór:-)
Spóźnione życzenia dla solenizantów i tych małych i tych dużych:-)
Nie było mnie kilka dni, bo net nam padłW sumie do tej pory nie chodzi tak jak powinien szlak mnie trafia, bo te patafiany nie potrafią tego naprawić... ciekawe za co ja płacę
Nadrobiłam trochę po łebkach, bo straszne się rozpisałyście:-) Poza tym jakoś sobie u nas leci:-) W środę byliśmy z mężem i bratem w kinie na Mgle... masakra. Nie wiem w którym miejscu to miał być horror
Uśmiałam się jak na Lejdis;-)Poza tym opierdzelam się na maksa... a co;-):-)
Inga teoretycznie umie, ale jest leń śmierdzący i jej się nie chce
Ja się ze świąt odmeldowuje;-) W niedzielę idziemy do teściówna obiad ale planuję się zmyć po 2 godz.;-) a w poniedziałek chcemy gdzieś sobie pojechać, ale to zależy od pogody. Jak będzie kiepsko to gnijemy w domu:-)
To na pewno normalne, chyba, że jest się Ingą;-) Ona idzie spać po 19, budzi się ok 22 a później 1,4 i wstaje o 6 z rogalem na twarzy:-)
Karina, współczuję sytuacji z psiakiem. Z jakiego miasta jesteś, może będę tam znała jakegoś dobrego weta.
Co do błędów to ja z kolei gubię litery... czasami sama nie wiem co napisałam.
A dentysty boję się jak ogniaW ciąży zrobiłam sobie wszystkie zęby, ale teraz powinnam iść się sprawdzić...
Ale dziekuje Ci. Jak dobrze ze z dentysta nie jestem ja jedna;-)ale to nie zmienia faktu ze musze isc i tak znowu przekladam ehhh jaka ja jestem ciezka jezeli chodzi o ten temat.
smialam sie ze chyba ja w kojcu jej bede spac.Ale jak bylam w ciazy odzwyczajalam ja i teraz juz nie wchodzi na lozko i rogowki.

Pati no witaj zapracowana kobieto gratulacje ząbka marcelkowegoheloł:-)
pamiętacie mnie jeszcze?
melduję że zyję
wszystko u mnie ok,dzieciaki zdrowe
w pracy super ale doba za krótka na wszystko co chciałabym zrobić
Samuel oprócz codziennych treningów basenowych
wymyślił sobie judo
no więc mnie i mężowi zafundował 2 razy w tyg następny obowiązek
Marcelek jest bezproblemowy i mega pogodny
rwie się do siadania a na dole wyżyna się z prędkością światła pierwszy ząbek
dla wszystkich solenizantów spóżnione życzenia samych słodkości i zdróweczka
Nikolasku...dla Ciebie mega kissy i zdróweczka 4 miesięczniaku![]()

no i zaraz życzonka dla Marcelka

oraz Marcelka Pati z okazji ukończenia 5 miesiąca