Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tzn moj nie siedzi sam jeszczeTrzeba mu pomagac
sam to chwieje sie na boki i nie umie sie pionowo utrzymac
![]()
Dzień Dobry Świątecznie!!!
Straszne śpiochy jesteście ja już niestety od 4 na nogach:-tak:
Zaraz pomykamy do babci na śniadanko
Wesołych Świąt
Myślałam, że skonam
Na szczęście poszła spać przed 18, więc skorzystałam i tez poszłam w kimę;-)Hello.
Pooblewane jestescie choc troszke?
U nas tatus dostal woda w lozku
Ale sie zdziwil
Teraz sobie spi a ja z dzieciakami sie bawie.
U nas niestety wychodzi diabelkowatosc Matta.Wiedzialam co mowilam jak tylko go zobaczylam po porodzie.Ze da nam popalic. I daje
Wieczorne usypianie to meka.Kiedy wczesniej nie musialam go usypiac,sam zasypial to teraz wielka wojna. A jak juz wojna minie to trzeba przy nim siedziec i trzymac za raczke
A i jeszcze w nocy mial bezdech :-( Na szczescie sam sobie z nim poradzil ;-)
Taka pogoda, że jakoś nie wpadłam;-)
. Na noc raczej nie ma problemu:-)Mój mały też juz siada i muszę uważać bo juzleżecnie chce a jak połoze to swobodnie potrafi przeturlac sie z pleckow na brzuszek i na odwrot:-)
a wlasnie zapomnialam wam powiedziec ze moje dziecko juz siadajeszcze sama nie da\je rady ale jest baaardzi o blisko, sama sie wyrywa do tego, jak tylkopoczuje ze zlapala nas za rece to juz sie podciaga
troche wczesnie
Na spacerku odwala koncerty, bo chce na ręce, już nie podoba jej się świat z pozycji leżącej, teraz chce patrzyć na wszystko w góry;-) W domu to samo, a nigdy nie była uczona noszenia na rączkach
Skorpionek wychodzi
no a moja mala jeszcze sie nie obraca:-(to przez napiecie, raczki jej leca do tylu jak lezy na brzuniu wiec nie da rady zeby tak sie obrucila. A reszta mam?wasze maluchy juz sie obracaja i probuja siadac??

moj Marcelek chce juz siadac, drze sie jak go sie polozy ze chce siedziec i koniec!
co do przewracania sie z brzuszka na plecy i odwrotnie to leniuszek z niego straszny, max 5 minut polezy na brzuszku i placze ze ma juz dosc. Sam jeszcze ani razu nie przewracal mi sie trzeba mu pomagac i to mu sie wcale nie podoba nawet jak sie go zabawia.
Dzisiaj usaidl sam bez podciagania sie i sztywno siedzial sobie a jak glowke maz cofnal zeby polozyl sie ten spowrotem do gory
szok.

Witam Was drogie mamusie!!
Nie pisalam od listopada bo jak moj maluszek przyszedl na swiat to mi internet zniknal wiec nie mialam jak sie skontaktowac
Dominis urodzil sie 18 listopada 2007 wazyl 3700kg i mial 52 cm wzrostu.
jest zdrowy, silny i bardzo grzeczny.
Wrocilam wlasnie do polski i bede miala moze okazej czesciej pisac
Pamietacie mnie jeszcze??

Witam Was drogie mamusie!!
Nie pisalam od listopada bo jak moj maluszek przyszedl na swiat to mi internet zniknal wiec nie mialam jak sie skontaktowac
Dominis urodzil sie 18 listopada 2007 wazyl 3700kg i mial 52 cm wzrostu.
jest zdrowy, silny i bardzo grzeczny.
Wrocilam wlasnie do polski i bede miala moze okazej czesciej pisac
Pamietacie mnie jeszcze??