Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

o kurcze to strasznie szybko, ja myslalam ze 1 slowo tak okolo roczku....
biedna mamusia. tatus musial byc chyba bardzo dumny

z moja psychika musi byc naprawde cos nie tak 

a ja przed 30 minuty mialam uczucie jakby pierwsze kopnieciez moja psychika musi byc naprawde cos nie tak
![]()

u Karola w kazdym pokoleniu sa blizniaki i Hania miala by blizniaka ale obumarl na poczatku ciazy....

:-) ma w planach kupic przed sierpniem bo bedzie nam potrzebny. W ogole moj facet ma fiola na punkcie samochodow 
:-( nawet nie wiedzialam, tak mi przykro.:-(az niewiem co napisac aby nie urazic.
Przez to nawet jesc nie chcial i troche balam sie, bo jak dalam mu mleko 120 ml o 16.20 to dopiero zjadl mi o 01.30 w nocy
Aluśka to super z tym ząbkiem a my ciągle czekamy a mega ślimienie jest od ok2 miesięcy
Aluśka i Anulka super że chrzcinki się udały.Całe szczęście że my zrobiliśmy to jak Ola miała 2,5 miesiąca i mamy z głowy
Aluśka to pewnie po tej chorobiealbo zupce teściowej
No no Women Miłosz powiadasz.....Idę zaraz pokukać o co z nim chodzi
No to witaj w klubie Karina ja też z tym walczę.Co do Jelpa to on ponoć nie bardzo raz miałam ale jestem bez zdania na jego temat słyszałam że uczula.Spróbuj płatków mydlanych albo Bebi płyn do prania dla mnie rewelka
Larvuniu uciekaj mężulkowi bo coś będzie
Kupiłam w końcu podgrzewacz ale najeździłam się i nadzwoniłam tyle ale już mam.Nawet dostałam gratisowo taką fajną karuzelkę na łóżeczko Canpolu do tego ale fajnie mała ma radochę a ja chwilkę spokoju
No i tym razem ja się pochwalę Ola zasypia sama w swoim łóżeczku SUPER MAM
to mężuś będzie dumny przynajmniej wieczory będziemy mieli dla siebie
Za miesiąc przeprowadzam Olę do pokoju Michała a co tam są rodzeństwem obydwoje i tak idą po 20 spać

misia ja tez mam skore przesuszona, zwlaszcza na piersiach:-(
ja tez mam dzis chyba nocke z glowy, maly jest strasznie marudny, tez mu ida zabki juz od 2 miesiacy i cos sie przebic nie moga. Maly caly czas wpycha paluchy i ulewa mi przez to
larvunia no prosze proszeczekamy na dalsze wiesci ;-) :-)
jak dlugo sie staraliscie o Marcelka? moze warto pomyslec zawczasu, aby nie byla duza roznica wieku ? ;-) :-)
ja sie czuje jakbym byla w ciazy, ale mam nadzieje ze to urojenie![]()
testu nie robie narazie bo jesli jestem to wole byc tego nieswadoma jak najdluzej.
Misia gratuluje nowego autka
my teraz zbieramy kaske tez na autko
mamy na oku dwa samochody,ale narazie nic nie napisze dopoki nie bedzie na bank ze auto mamynapisze tylko tyle ze jeden jest 5 osobowy a drugi 7mio
a ja po swietach mam - 1,5kghahaaa

lilka 5 miesiecy???o kurcze to strasznie szybko, ja myslalam ze 1 slowo tak okolo roczku....
beatabiedna mamusia. tatus musial byc chyba bardzo dumny
a jak tam u reszty podwojnych mamusiek?? , napiszcie tez kiedy, bo teraz to mnie lilka zszokowala.:-):-)
a ja przed 30 minuty mialam uczucie jakby pierwsze kopnieciez moja psychika musi byc naprawde cos nie tak
![]()
hahaaaa
a mi sie snilo ze poczulam pierwsze kopniecia....podwojne
sen proroczy??? oby nie.....u Karola w kazdym pokoleniu sa blizniaki i Hania miala by blizniaka ale obumarl na poczatku ciazy....
boszzz az sie boje![]()
u mnie wychodzi co drugie pokoloenie ze sa blizniaki wiec jak zdecydujemy sie na drugie to bede trzesc portkami chociaz do obdarowania jest moja jeszcze siostra i brat i trzej kuzyni niech im przypadnie hehhehehWisienka kiedy nie pamiętamlilka 5 miesiecy???o kurcze to strasznie szybko, ja myslalam ze 1 slowo tak okolo roczku....
beatabiedna mamusia. tatus musial byc chyba bardzo dumny
a jak tam u reszty podwojnych mamusiek?? , napiszcie tez kiedy, bo teraz to mnie lilka zszokowala.:-):-)
![]()
a tatuś był b.dumny
Lilka ale do tego 7-osobowego bliźniaki jak ulał by pasowałyhahaaaa
a mi sie snilo ze poczulam pierwsze kopniecia....podwojne
sen proroczy??? oby nie.....u Karola w kazdym pokoleniu sa blizniaki i Hania miala by blizniaka ale obumarl na poczatku ciazy....
boszzz az sie boje![]()