Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beatko... mimo że krócej spałam ale sie wyspałam..Aluśka o tej godzinie a ty nie w łóżeczku????
Amanda śpi wię korzystaj mam nadzieję że teraz już będzie coraz lepiej
Dzień dobry!!!
Pięknie słoneczko u nas świeci mamy zaplanowany araz kościół i imieniny u babci![]()
;-) a wolny czas wykorzystałam na BB 

Kathhe z całego serca Ci życzę aby jednak obeszło się bez przekłuwania tych kanalikówWITAJCIE MAMCIE:-)
oczka nam ropieja:-( 30 kwietnia mamy przekluwanie, ale ciagle mam nadzieje ze sie odetkaja, masujemy kanaliki
Buziaczki dla Marysi 

:-):-)
tylko siedze na niewidocznym

dzien dobrywlasnie mirka jak to jest z bagazem, bo ty juz lecialas.....
moge miec swoj podreczny bagaz plus changing bag dla dziecka czy nie ?
i czy moge sobie cos schowac pod wozek do koszyczka ??
:-)
czyzby wszystkie wywialo na spacer? Kathe ja idę na to przekłuwanie w środę oczko mniej ropieje ale łezki stoją:-(WITAJCIE MAMCIE:-)
oczka nam ropieja:-( 30 kwietnia mamy przekluwanie, ale ciagle mam nadzieje ze sie odetkaja, masujemy kanaliki
Karina ja nie wiem ale Oilatum ma parafinę w różnych postaciach a ta potrafi uczulaćSabinka dziekuje ale na buziolku znowu zaczyna sie jednak robic:-(Cholera nie wiem od czego to sie robi, wczoraj do wieczora bylo ok zostal tylko jeszcze taki maly rumien po tamtym a dzisiaj zobaczylam rano jak znowu to powiekszylo sie.
Jak uwazacie dziewczyny czy moze byc przyczyna woda?????
Wczoraj przy kapielce umylam buzie woda taka zwykla jaka ma maly w wannie z Oilatum?????Bo tak nic innego nie przychodzi mi do glowy.......
POZDRAWIAM
KARINA
spróbuj krochmalDzień dobry Kobitki:-)
Nocka była superrr...;-) Amanda dopiero po godz.6.00 (nie przestawiając zegarka)obudziła się na amciu i dalej grzecznie poszła spać
Pogoda też nam dzisiaj dopisuję i zaraz zmykamy na spacerek![]()

WITAJCIE MAMCIE:-)
Sabinka dziekuje ale na buziolku znowu zaczyna sie jednak robic:-(Cholera nie wiem od czego to sie robi, wczoraj do wieczora bylo ok zostal tylko jeszcze taki maly rumien po tamtym a dzisiaj zobaczylam rano jak znowu to powiekszylo sie.
Jak uwazacie dziewczyny czy moze byc przyczyna woda?????
Wczoraj przy kapielce umylam buzie woda taka zwykla jaka ma maly w wannie z Oilatum?????Bo tak nic innego nie przychodzi mi do glowy.......
POZDRAWIAM
KARINA

Wisienko miłego lotu i pobytu odpocznijcie i do zobaczenia
:-)