Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

U nas juz po spacerku, pogoda piekna!!!! 16 stopni, zero wiatru, sloneczko - mmmmmiodzio!!! Polazilismy 2 godzinki po parkuMam watpliwosci jak ubierac Oskarka w taka pogoda... dzis ubralam mu body dlugi rekaw i welurowego pajacyka, na to kombinezon i czapeczka z bawelenki... no i nie wiem czy ok... Jezdzimy jeszcze gondola (ale juz chyba sie przenieisemy do spacerowki), dzis wyjelam na spacerku spiwor (bo wydawalo mi sie ze sie ugotuje Oskar) i jezdzilismy bez przykrycia w gondolce. Lapki sprawdzalam cieplusie, az nawet za cieplusie... Ojoj, nie wiem...
A tak w ogole to od kilku dni Oskarus ma lekki katarek i przy tym kicha troszke, psikamy mu wode morka i raz- dwa razy dziennie frida, no ale wydaje mi sie, ze to chyba tylko katarek i nie ma co panikowac... Poradzcie cos...![]()
Witam
Dziekujemy za zyczonka.
U nas tez piekna pogoda,jest chyba z 20 stopni.
DZis dzien spedzilismy w ogrodku.Mateusz sie wylegwal na lezaczku a ja z Antkiem mylismy jego fury
Teraz mlodsze spi a starsze zajada sie brzoskwinkami z syropu
Karina wloz wyprane i wysuszone maskotki do zamrażalki na noc. Moja mama tak robi z zalecenia lekarza bo moja siorka ma alergie.;-)
Wymrozi wszelkie alergeny :-)
A to moja nowa fryzurka
![]()
Beatko dziekuje na odpowiedz
Ja w domu ubieram małego w body z długim rękawem i spodnie lub rajtuzki.Dziewczyny wspomnialyscie o kremie powiedzcie mi co sadzicie o tym?????
NIVEA KREM OCHRONNY NA SŁOŃCE FAKTOR 30 SUPER !! (329785780) - Aukcje internetowe Allegro
Pisalyscie jak ubieracie maluszki wychodzac na dwor a jak ubrane sa one w domu teraz????
Women swietna fryzurka bardzo ladnie w niej wygladasz moja nie wyszla tak korzystnie,
POZDRAWIAM
KARINA
No właśnie... ja też myślę, że lepiej nie ryzykować.
Nie wiem czemu, ale jakoś tak mi się wydaje, że z takimi maluchami (przez ok. 1 rok życia) lepiej przechuchać niż później walczyć z chorobami. Taka moja myśl, bez żadnych aluzji.

tak w sam raz
Dziewczyny powiedzcie czy dziecko moze zarazić sie zapaleniem oskrzeli lub płuc od dorosłej oosby?
Bo moja kumpela zachorowała i nie wiem czy moze przyjechac czy lepiej nie?
Jest na antybiotykach wiec chyba juz nie zaraża? sama nie wiem dlatego pytam specjalistek.