Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Racja Karina:-)
Oskarku kochany wszystkiego naj ciocia życzy z okazji 5 miesięcy
Dołączam się:-) Oskarku naj naj naj;-) samych słodkosci...:-)
Ja również dołączam się do życzeń dla Oskarka.
Dla Oskarka
z okazji
skończenia 5 miesięcy:
Zdrówka, szczęścia,
pomyślności,
co godzinę moc radości!
![]()
:-)

...i uwazam, ze pamiatka extra.
no ale chyba odpuscimy sobie tego skoczka FP, bo moze faktycznie raz ze na krotko starczy, a dwa, kregoslupik sie obciaza...

i ten system niesprawiedliwy.Beatko wlasnie napisz o siusiaku bo nas chyba tez to czeka,małemu wogole skórka nie schodzi ale do roku czasu moze sie wszystko zmienić pni dr powiedziała.Napisz jak ten zabieg wyglada,czy mozesz przy nim byc i ile kosztuje ok.
;-) drżyjcie dziewuchy 
no ale sie chwale Adas ma pierwszego zabka:-)
klika dni mnie nie było i nie mam was jak nadrobic tak lecicie ze stronkami:-)
no ale sie chwale Adas ma pierwszego zabka:-)
Dla Oskarka
z okazji
skończenia 5 miesięcy:
Zdrówka, szczęścia,
pomyślności,
co godzinę moc radości!
![]()
Witajcie :-)
Mój syn się nie dostał do przedszkola
mam w dupie to miastoi ten system niesprawiedliwy.
Women mój Wiku miał ten problem, dostał skierowanie do chirurga, chirurg go obejrzał , położył na stół, on miał 14 miesięcy. Lekarz kazał go mocno przytrzymać i na żywca mu naciągnął skórkę, zdezynfekował to ładnie i jeszcze kilka dni kazał w rumianku siusiaka moczyć i odciągać. Super się zagoiło, bez żadnego skalpela, zachował się piękny napletek. Także mój synuś ma sprawny sprzęt;-) drżyjcie dziewuchy
Gratuluję Kunda! Ale fajnie! :-)
Sto lat dla Oskarka!!!

Kunda gratuluję ząbka
Oskarku wszystkiego Najlepszego
Misia własnie sie tego cholernie boje,kurcze no ale zeby na żywca jak mały to zniósł?Szok
Zapraszam na nowy wątek
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...49/zabawki-prezenty-dla-naszych-dzieci-16097/