Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pusia udanych zakupów życzę:-);-)
A nawet dobrze.Tak jakby nie było.Smieje sie itp. A nawet odkryłam,ze ma laskotki pod paszkami i wewnatrz dłoni chichra sie jak najety
Hmmm widocznie taki typPociesze Cie,ze mam kolezanke,ktorej corka do roku czasu spala po 2 godziny na dobe.I sie nie przejęzyczyłam. 2 godziny!!
A reszte płakała.
Takie silne kolki miała.
Koleżanka juz wiecej nie zdecydowała sie na dzieci
Udanych zakupków
Moja kasa na zakupki poszła na nowe bilety
Troszke sie nie dziwie Oskusiowi.
Takie pyszne mleczko cały czas wsuwał.Lekko słodkie a tu każa jakies zupy wcinac
Moj mlody je,ale nie przepada ;-)
krzesłko przyszło;-) jest swietne!:-) czemu mówiłyście że ono jest materiałowe??:-) wypasik normalnie gąbeczką można myć można prać itp...:-) foty zrobione z pierwszego dnia ale nie chce mi się już teraz wrzcać:-) jutro umieszcze:-) Kapik narazie to się w nim topi:-) hhih ale jaki zadowolony;-)
Pusia powiedz Twojemy Kaceprkowi że Kapik nr. 2 śpi już od 19.15;-) więc niech się nie wygłupia hehe:-) buziak dla niego:-)
Kunda Adaś poprostu lubi aktywne życie:-) a nei spędzać czasu na spaniu:-) no Kapik śpi troche wiecej...ale spał jeszcze wiecej tylko swięta i zmiana czasu mu poprzestawiały wszystko:-)
tak ok 4 razy po ok. godzinie(8-9, 10-11, 13-14, 16-17 tak mniej więcej w takich godzinkach:-)), a niedawno było 3 razy do godziny..i raz ok.2,5-3;/ także się mu zmieniło:-) wydoroślał już eheh
Chłopaki spia wiec moge poczytac i popisac:-)
Mam do was pyt ile wasze szkraby spia w dzien bo Adas spi tylko dwa razy po 30-40 min i wiecej nie chce a zdarza sie ze mu wystarcza nawet 10min na podłoadowanie akumulatorkow i daje czadu:-)
Chłopaki spia wiec moge poczytac i popisac:-)
Mam do was pyt ile wasze szkraby spia w dzien bo Adas spi tylko dwa razy po 30-40 min i wiecej nie chce a zdarza sie ze mu wystarcza nawet 10min na podłoadowanie akumulatorkow i daje czadu:-)

Troszke sie nie dziwie Oskusiowi.
Takie pyszne mleczko cały czas wsuwał.Lekko słodkie a tu każa jakies zupy wcinac
Moj mlody je,ale nie przepada ;-)

no tak... 
dzis wzielismy go podstepem... zupka do butli... i biedny jak juz zdecydowal sie pociagnac (bo za butla tez raczej nie przepada
) to leciala zupka
i wtedy odruchy byly naprawde nie do opisania, parskal jak kotek... oh... porcja to 1/3 sloiczka 130 gramowego... czyli wychodzi cos k.40g... a z tego zostaje polowa na sliniaku, pieluszce i naczyniach...

bo tak czytam i czesto sie spotykam, ze mleczko jest slodkie... hmmm, ale jakos nie garne sie by sprobowac