Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lilus, ja tez mysle o jednym konkretnym dzecku, ni eza koazdym razem innym, przypadkowym... I musze sie podowiadywac jak to jest w naszej Polsce...c
Anulka to wspanialy pomysl ,tylko ja zamist roznych dzieci to wybralabym jedno ktore spedzaloby z nami kazde swieta,jakby mialo imieniny czy urodziny to bysmy pamietali o nim...w sumie mysle ze moooze kiedys,za iles lat bysmy zaadoptowali jakies dziecko....choc narazie jeszcze o tym nie mysle,to sa plany na kiedys
u mnie w rodzinie mam adoptowana kuzynke i adopcja mnie nie przeraza,szczegolnie jesli sie z dzieckiem lepiej zapozna i zaprzyjazni
nasi Norwedzy maja czworke dzieci a biora z tutejszego sierocinca dziewczynke na weekendy,swieta....Sandra ma tak na oko z 5lat...jest bardzo niesmialaale widac ze kochane dziecko
nad ranem...
Synus usmiechniety i ja tez, ze nie marudzi 

Marcelek cieszyl sie do monitorka, fajnie bylo.....
hehehe, dzieki za troske, ale musze sprzatnac conieco bo oszaleje zaraz.

takze zaraz pewnie wstanie:-) ...ja o 18tej mykam na Milionerow:-):-)

....... pogoda się nie udała na weekend 

ale teraz sobie śpi 

;-)